Versterker module

Wil je zelf actieve speakers bouwen of passieve speakers ombouwen tot actieve speakers? In dit geval koop je bij Fritz-Events een passende versterker module. Een versterker module is een versterker accessoire voor audio systemen. Het is hierbij belangrijk dat de versterker past bij de speaker die je actief wilt maken. Wij kunnen je hier erg goed bij helpen door onze uitstekende service en uitgebreide kennis op het gebied van speaker installaties. Neem contact op met onze klantenservice of koop direct je benodigde speaker versterker module en, indien voorradig, kun je morgen al beginnen met bouwen!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €1500
Merken
GPIO T alarm en monitoring-module voor T-serie versterker
€ 130,00
GPIO S alarm en monitoring-module voor S-serie versterker
€ 195,00
DSP 44WE DSP-module met ethernet voor W-serie versterker
€ 1.325,00
DSP 44W DSP-module voor W-serie versterker
€ 1.200,00
DSP 44S DSP-module voor S-serie versterker
€ 975,00
DSP 22WE DSP-module met ethernet voor W-serie versterker
€ 1.210,00
DSP 22W DSP-module voor W-serie versterker
€ 1.095,00
DSP 22S DSP-module voor S-serie versterker
€ 875,00
X OVER S cross-over voor 4-kanaals S-serie versterker
€ 189,00
 

Breed aanbod speaker versterker modules

Bij Fritz-Events vind je uitstekende kwaliteit luidspreker versterkers tot 1200 Watt. De AVM serie van JB Systems weeg slechts 3,25 kg en door deze in te bouwen heb je voortaan geen versterker rack meer nodig. Ze zijn geschikt voor zowel speakers als subwoofers.

DSP-module, cross-over en alarm en monitoring-module

Naast een passende versterker modules vind je binnen deze categorie andere modules die van pas kunnen komen in een speaker installatie. Denk aan een DSP-module, cross-over en alarm/monitoring-module. Ook voor overige speaker componenten/onderdelen ben je bij Fritz-Events aan het juiste adres.

Dé sparringspartner bij het bouwen van je speakers

Wil je graag uitstekend advies bij het bouwen van je eigen maatwerk speakers? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij weten namelijk veel af van speaker componenten en het bouwen van te gek klinkende actieve- en passieve speakers. Koop je vervolgens je componenten in onze online shop, dan is verzending gratis bij een aankoop vanaf €75, - en bestel je vóór 18u, dan heb je voorradige producten morgen al in huis.