MIDI-controller flightcases

Pioneer FLT-XDJRX2 Flightcase voor Pioneer XDJ-RX2

€489,00

Stevige flightcase van het merk Pioneer. Deze case is op maat gemaakt voor de XDJ-RX2 controller en is voorzien van een doghouse waaronder je de bekabeling kunt wegwerken. Ook zijn er wieltjes ingebouwd voor eenvoudig vervoer.

ProDJuser Flightcase voor Pioneer XDJ-RX2

€339,00

Deze kwalitatieve flightcase voor de Pioneer XDJ-RX2 is helemaal gemaakt van 9mm hout met een zwarte krasvrije toplaag. Hij is verder uitgevoerd met professioneel Penn Elcom flightcase-beslag.

UDG Ultimate flightcase voor Pioneer DDJ-SB en DDJ-RB

€179,00

Deze flightcase van het merk UDG is ontworpen voor de Pioneer DDJ-SB, DDJ-SB2 en DDJ-SB3. Ook de DDJ-RB past er mooi in. Hij is bovendien voorzien van een verschuifbaar laptopplateau.

ProDJuser Flightcase voor Denon SC5000

€179,00

ProDJuser is er als de kippen bij! Direct na de introducering van de Denon SC5000 komen zij met deze oerdegelijke flightcase op de markt. Zoals we gewend zijn van ProDJuser is hij geheel uitgerust met professioneel beslag van Penn Elcom.

Pioneer DDJ-SX2 flightcase

€269,00

Op zoek naar een mooie flightcase voor de Pioneer DDj-SX of DDJ-SX2? Deze knalrode flightcase is ontworpen door Pioneer zelf, waardoor je je over de pasvorm geen zorgen hoeft te maken. De controller past naadloos in deze flightcase.

ProDJuser Flightcase voor Traktor Kontrol S8 met laptopplateau

€195,00

Natuurlijk heeft ProDJuser ook voor de Native Instruments Traktor Kontrol S8 een flightcase gemaakt. Deze flightcase heeft zelfs een laptopplateau zodat je altijd alle track-informatie binnen handbereik hebt.

ProDJuser Flightcase voor Pioneer XDJ-1000

€129,00

De Pioneer XDJ-1000 is nog maar net op de markt of ProDJuser heeft er al een passende flightcase voor ontworpen! Deze flightcase voor de Pioneer XDJ-1000 is gemaakt van 9mm hout en daardoor oerdegelijk.

ProDJuser Flightcase voor Pioneer XDJ-RX

€239,00

Deze kwalitatieve flightcase voor de Pioneer XDJ-RX is helemaal gemaakt van 9mm hout met een zwarte krasvrije toplaag. Hij is verder uitgevoerd met professioneel Penn Elcom flightcase-beslag.

DAP DCA-CON1 Flightcase voor 2-kanaals MIDI-controller

€114,70

Universele flightcase voor diverse 2-kanaals MIDI controllers. Uitgerust met plateau voor je laptop.

DAP DCA-CON2 Flightcase voor 4-kanaals MIDI-controller

€129,60

Universele flightcase van het merk DAP, ontworpen voor het vervoeren van diverse 4-kanaals MIDI-controllers.

ProDJuser Flightcase voor Traktor Kontrol S4 en F1

€159,00

In deze ProDJuser flightcase past niet alleen een Traktor Kontrol S4, er is tevens plek voor 2 F1, X1 of Z1 controllers. Door de uitneembare klepjes heb je gemakkelijk toegang tot de voor- en achterkant.

ProDJuser Flightcase voor Traktor Kontrol S2

€159,00

Deze ProDJuser flightcase is ontworpen voor de Traktor Kontrol S2 controller. Uiteraard voorzien van professioneel Penn Elcom materiaal.

ProDJuser Flightcase voor Traktor Kontrol S4

€169,00

De beste cases zijn voorzien van Penn Elcom materialen. Zo ook deze ProDJuser Traktor Kontrol S4 flightcase. De binnenkant is voorzien van stevig schuim om je controller optimaal te beschermen.

ProDJuser Flightcase voor Traktor Kontrol S8

€195,00

De Native Instruments Traktor Kontrol S8 is een mooie controller die in deze flightcase ook mooi zal blijven. De flightcase is uitgevoerd met Penn Elcom flightcase-materiaal.

ProDJuser Flightcase voor Numark NS7

€249,00

Neem je de Numark NS7 mee naar feestjes? Dan is deze ProDJuser flightcase eigenlijk onmisbaar. Hij is voorzien van wielen voor handig vervoer.

ProDJuser Flightcase voor Numark NV DJ controller

€129,00

Op zoek naar een goede flightcase voor de Numark NV DJ controller? ProDJuser biedt ook hier een oplossing voor! Deze degelijke flightcase heeft de perfecte pasvorm voor de Numark NV.

ProDJuser Flightcase voor Numark NS6

€109,00

Als je regelmatig je Numark NS6 mee neemt, dan is een degelijke flightcase een echte must-have. ProDJuser weet precies wat goed is en maakte deze NS6 flightcase.

ProDJuser Flightcase voor Numark Mixdeck

€130,00

Je zoekt een professionele flightcase voor de Numark Mixdeck? Deze ProDJuser case is helemaal op maat gemaakt voor de Mixdeck.

ProDJuser Flightcase voor Pioneer XDJ-R1 of Aero

€215,00

Deze ProDJuser flightcase heeft de ideale pasvorm voor je Pioneer XDJ-R1 of XDJ-Aero. Hij is bovendien voorzien van een laptop plateau.

ProDJuser Flightcase voor Pioneer DDJ-SZ

€249,00

Natuurlijk is er ook voor de Pioneer DDJ-SZ een hele mooie flightcase verkrijgbaar. Deze ProDJuser flightcase is uitgerust met een laptop plateau.

Op zoek naar een flightcase voor je MIDI-controller? In deze categorie staan verschillende flightcases voor MIDI-controllers. Bij veel MIDI-controllers zien we aan de voor- en achterkant knoppen of aansluitingen zitten. Deze zijn te bereiken door eerst het scharnierend klepje weg te halen.