Bokwielen

Bokwielen zijn vrijstaande wielen die niet in elke richting meedraaien. Ze kunnen enkel vooruit of achteruit rijden in tegenstelling tot zwenkwielen. Wil je gemakkelijk recht kunnen rijden, dan kun je kiezen voor 4 bokwielen of twéé bokwielen in combinatie met twéé zwenkwielen om toch nog enige richting op te kunnen sturen. Je krijgt in dit geval een vergelijkbaar effect als een auto, waardoor de draaicirkel groter is dan wanneer je 4 zwenkwielen gebruikt. Hoogwaardige bokwielen van Penn Elcom, Adam Hall of Synq koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events met een geweldige service en eerlijk, deskundig advies.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €50
Merken
Bokwiel 80mm
€ 7,25
Bokwiel 100mm
€ 8,90
Bokwiel 80mm
€ 6,65
Bokwiel 100mm
€ 7,45
Wielset voor subwoofer
€ 49,00
W0098-FM montageplaat voor zwenkwielen
€ 3,95

Maximale gewicht van bokwielen

Het totale gewicht waarmee je de wielen gaat belasten wordt verdeeld over het aantal wielen dat je gaat gebruiken. Gebruik je vier wielen met een draagvermogen van 200 kg, dan kun je dus met gemak 800 kg vervoeren.

Hoe monteer je een bokwiel?

Een bokwiel bevestig je met behulp van bouten. Eerst boor je vier gaten in de plaat waarop je de wielen wilt bevestigen en vervolgens kun je onze bouten & moeren gebruiken om de wielen vast te zetten.

Bokwielen kopen?

Hier kun je snel en voordelig je gewenste bokwielen kopen. Heb je vragen gedurende je aankoopproces, dan kun je ons direct bereiken door contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!