Decksaver

Page:

Decksaver Stofkap voor Pioneer DDJ-T1

€59,00

Op zoek naar een stofkap voor de Pioneer DDJ-T1? Bekijk dan snel deze stofkap van het professionele merk Decksaver. Gemaakt van polycarbonaat en dus oerdegelijk.

Decksaver Stofkap voor Pioneer CDJ-350

€49,00

Groot of klein, voor vrijwel elk Pioneer product biedt Decksaver de optimale bescherming tegen stof en vuil. Deze stofkap is gemaakt voor de Pioneer CDJ-350 speler.

Decksaver Stofkap voor Pioneer CDJ-2000 Nexus

€57,00

De Pioneer CDJ-2000 Nexus is geen goedkope speler. Om hem optimaal te beschermen heeft Decksaver deze stofkap ontwikkeld, die exact op maat is gemaakt.

Decksaver Stofkap voor Pioneer XDJ-RX

€49,00

In het bezit van de Pioneer XDJ-RX? Hou hem jarenlang mooi en schoon met deze Decksaver. Deze stofkap is op maat gemaakt voor de Pioneer XDJ-RX en sluit dus naadloos aan.

Decksaver Stofkap voor Pioneer DJM-250

€49,00

Groot of klein, voor vrijwel elk Pioneer product biedt Decksaver de optimale bescherming tegen stof en vuil. Deze stofkap is gemaakt voor de Pioneer DJM-250 mixer.

Decksaver Stofkap voor Denon DN-MC6000 MK2

€44,00

Deze stofkap van het merk Decksaver is op maat gemaakt voor de Denon DN-MC6000 MK2 controller. Een mooie stofkap die naadloos aansluit op de behuizing van de controller.

Decksaver Stofkap voor Allen & Heath Xone 42

€54,00

Ben jij iemand die zijn producten er altijd als nieuw uit wilt laten zien? Kijk dan zeker eens naar deze stofkap voor de Allen & Heath Xone 42. Super stevig en ook nog eens fraai ontworpen.

Decksaver Stofkap voor Numark N4

€59,00

Ben jij iemand die zijn producten er altijd als nieuw uit wilt laten zien? Kijk dan zeker eens naar deze stofkap voor de Numark N4. Super stevig en ook nog eens fraai ontworpen.

Decksaver Stofkap voor Pioneer XDJ-R1

€49,00

De Pioneer XDJ-R1 is een populair product. Natuurlijk kun je hem met een theedoek beschermen tegen stof of vuil, maar deze Decksaver stofkap sluit naadloos af.

Decksaver Stofkap voor Pioneer XDJ-1000

€45,00

Stof en vuil voorkomen in je Pioneer XDJ-1000 speler? Deze Decksaver staat zijn mannetje! Je legt hem eenvoudig op de XDJ-1000 speler en dankzij het ontwerp sluit hij naadloos aan. De Decksaver is gemaakt van polycarbonaat en niet kapot te krijgen.

Decksaver Stofkap voor Native Instruments Traktor Kontrol Z2

€49,00

Deze stofkap van het merk Decksaver is op maat gemaakt voor de Native Instruments Kontrol Z2. Hij is gemaakt van polycarbonaat en daardoor oerdegelijk.

Decksaver Stofkap voor Denon DN-MC3000

€39,00

Als je iets niet in de buurt van je MIDI controller wilt hebben is het wel stof. Voor de Denon DN-MC3000 raden wij dan ook deze oerdegelijke stofkap van Decksaver aan.

Decksaver Stofkap voor Allen & Heath QU16

€88,00

De Allen & Heath QU16 is een digitale mixer van hoge kwaliteit. We gaan er dna ook vanuit dat je die optimaal wilt beschermen. Dat kan met deze oerdegelijke Decksaver stofkap.

Decksaver Stofkap voor Stanton ST/STR8. 150

€47,00

Als je iets niet in de buurt van je draaitafel wilt hebben is het wel stof. Voor een draaitafel zoals de Stanton ST150 en STR8.150 raden wij dan ook deze stofkap van Decksaver aan.

Decksaver Stofkap voor Numark Mixtrack Pro

€39,00

Als je de levensduur van de Numark Mixtrack Pro aanzienlijk wilt verlengen, dan raden wij deze Decksaver stofkap aan. Gemaakt van polycarbonaat en daardoor oerdegelijk.

Decksaver Stofkap voor American Audio VMS-4

€44,00

Ben jij iemand die zijn producten er altijd als nieuw uit wilt laten zien? Kijk dan zeker eens naar deze stofkap voor de American Audio VMS-4. Super stevig en ook nog eens fraai ontworpen.

Decksaver Stofkap voor Native Instruments Kontrol F1//Z1/X1

€24,95

Deze Decksaver stofkap is op maat gemaakt voor de bekende kleine controllers van Native Instruments, namelijk de F1, Z1 en X1. Hij sluit naadloos aan op de behuizing.

Decksaver Stofkap voor Native Instruments Maschine Mikro

€29,00

Dat niet alleen kleding de perfecte pasvorm heeft bewijst Decksaver met deze stofkap voor de Native Instruments Maschine Mikro controller.

Decksaver Stofkap voor Pioneer DDJ-SB en DDJ-SB2

€39,00

Ben jij iemand die zijn producten er altijd als nieuw uit wilt laten zien? Kijk dan zeker eens naar deze stofkap voor de Pioneer DDJ-SB en DDJ-SB2. Super stevig en ook nog eens fraai ontworpen.

Decksaver Stofkap voor Pioneer XDJ-AERO

€49,00

In het bezit van de Pioneer XDJ-Aero en je wilt hem optimaal beschermen tegen stof en vuil? Dan is deze supersterke Decksaver stofkap eigenlijk onmisbaar.