DAP Multifunctionele tablet houder

D8379
€22,50
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
In deze multifunctionele tablethouder passen diverse tablets met een afmeting tussen de 6 en 10 inch. De zware voet zorgt ervoor dat de standaard niet zomaar kan omvallen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:DAP
  • EAN:8717748335807
  • Artikelnummer:D8379
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

Deze DAP multifunctionele tablet standaard is de perfecte oplossing voor het plaatsen van verschillende maten tablets. Steeds meer muzikanten nemen hun tablet mee naar een optreden. Maar ook bij DJ's zien we dat de tablet steeds vaker wordt gebruikt. Er waren al verschillende houders verkrijgbaar, maar DAP introduceert deze houder geschikt voor verschillende type tablets.

Bevestiging
Deze DAP tablethouder is vooral gemaakt voor plaatsing op een tafel of bureau. Met de meegeleverde klemmen kan de standaard zelfs worden vastgeklemd op de tafel. Hij is voorzien van rubberen houders, zodat hij geschikt is voor tablets van 6-10 inch. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Apple iPad 2, iPad 3, iPad Air, iPad Mini, Samsung Tab 2 en Samsung Tab 3. Dankzij de simpele maar mooie constructie kan de standaard in elke positie staan, zowel horizontaal als verticaal. Het is zelfs mogelijk om hem aan een microfoonstatief te klemmen met de meegeleverde klem.

Specificaties:
-Tablethouder voor bevestiging op een bureau, tafel of aan een microfoonstatief
-Geschikt voor Apple iPad 2, iPad 3, iPad Air, iPad mini, Samsung Tab 2, Tab 3
-Tafelklem tot 50mm dik
-Statiefklem tot 14mm maximaal
-Materiaal: kunststof
-Kleur: zwart
-Afmetingen voetplaat: 197 x170 x 55mm (LxBxH)
-Gewicht: 560 gram
-Meegeleverde accessoires: voetplaat, tafelklem, statiefklem

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen