UDG

Page:

UDG Creator DIGI Hardcase Small Zwart

€16,95

De DIGI hardcase small van UDG zal voor veel DJ's een perfect product zijn. Met dit kleine tasje heb je namelijk altijd je visitekaartjes, USB sticks, SD kaartjes en oordopjes bij de hand.

UDG Ultimate ToneControl Sleeve platentas zwart

€19,95

De Ultimate ToneControl Sleeve van UDG is geschikt om acht 12 inch platen mee te nemen. De tas is van waterdicht nylon gemaakt. Tevens heeft de tas een extra vak voor accessoires.

UDG Creator Koptelefoon hardcase klein zwart

€18,00

Een kapotte koptelefoon kun je natuurlijk niet gebruiken als je op pad bent. Deze UDG Creator hardcase beschermt je koptelefoon tegen krassen en stoten.

UDG Creator Tone Control Shield platentas zwart

€49,00

Als je met platen draait, wil je deze veilig mee kunnen nemen als je onderweg bent. Daarvoor heeft UDG deze stevige platentas ontwikkeld.

UDG Ultimate CD Wallet 24 Digital zwart/oranje

€11,95

Neem gemakkelijk een hoop CD's veilig mee op pad met deze CD Wallet van UDG. Hij heeft ruimte voor 24 CD's en heeft een zachte binnenzijde, waardoor je CD's goed beschermd blijven.

UDG Ultimate CD SlingBag 258 staalgrijs/oranje

€39,00

Ben je veel op pad met CD's of DVD's, dan is deze grijs/oranje CD SlingBag 258 van UDG de ultieme tas om ze handig mee te kunnen nemen. Hij biedt zelfs ruimte om een laptop tot 14 inch in te vervoeren en beschermt je spullen op hoog niveau.

UDG Ultimate Digi BackPack zwart/oranje

€149,95

Ben je veel op pad met een MIDI controller en een laptop? Dan is deze tas van UDG iets voor jou. Vervoer je laptop én MIDI controller veilig in één tas. Hij heeft extra opbergvakken voor verschillende accessoires.

UDG Ultimate Midi Controller SlingBag small zwart/oranje inside

€99,00

Natuurlijk wil je je Midi Controller goed beschermen als je ermee op pad gaat. Daarvoor heeft UDG deze SlingBag small op de markt gebracht. Zelfs je laptop is gemakkelijk en veilig mee te nemen in deze oerdegelijke tas.

UDG Creator NI Maschine Mikro MK2 hardcase zilver

€34,00

Bescherm je Maschine Mikro MK2 goed wanneer je ermee op pad gaat. Dat kan met deze degelijke hardcase van UDG. Dit is de zilveren variant en is voorzien van een degelijke rits.

UDG Creator NI Kontrol F1/X1/Z1 hardcase Protector zilver

€29,00

Zorg voor goede bescherming van je Kontrol F1/X1/Z1 van Native Instruments met deze degelijke hardcase protector van UDG. Dit is de zilveren variant.

UDG Creator Koptelefoon hardcase groot zwart

€24,95

De Headphone Hardcase is een opbergbox uit de Creator serie van UDG. Dankzij zijn mooie en praktische ontwerp, past vrijwel elke DJ hoofdtelefoon hier in. Prima product voor iedereen die zijn koptelefoon optimaal wil beschermen.

UDG Ultimate CD speler / Mixer tas large

€134,95

Met deze Ultimate speler/mixer tas van UDG neem je je speler of mixer veilig mee op pad. Hij is voorzien van extra schuim, zodat je apparatuur niet beschadigt. Dit is de grote variant voor grotere spelers en mixers.

UDG Ultimate SlingBag Trolley Set deluxe zwart/oranje

€299,95

Deze SlingBag Trolley Set is ideaal voor DJ's die veel op pad zijn en daarbij erg veel meenemen. Hij bestaat uit 2 tassen, waarvan de bovenste ook los te gebruiken is. Dit is de variant met de oranje binnenzijde.

UDG Ultimate SlingBag Trolley DeLuxe zwart/oranje

€199,95

Als DJ neem je soms veel mee op pad. Met deze SlingBag trolley van UDG blijven al je spullen gemakkelijk mee te nemen. Deze uitvoering heeft een oranje binnenzijde.

UDG Ultimate Digital Trolley To Go zwart/oranje

€159,00

Ben je veel onderweg met al je DJ-spullen? Dan is deze trolley van UDG de ideale partner voor onderweg. Je hoeft nooit meer een zware tas te tillen door de handige wielen onder deze tas.

UDG Ultimate Midi Controller SlingBag large zwart/oranje

€139,00

Deze flightbag van UDG is gemaakt voor de grotere MIDI-controllers. Denk hierbij aan de Native Instruments Traktor Kontrol S5, Pioneer DDJ-SB2, Numark Mixtrack Quad, Reloop Beatmix 2 MK2, Denon MC4000 en Akai MPC Renaissance.

UDG Creator CD Tank 80 zwart

€58,00

Neem al je favoriete CD's mee op pad met deze handige CD Tank van UDG. Je kunt er 80 CD's in kwijt en hebben allemaal een eigen vakje. Door de harde case kun je ze beschermd in je tas opbergen.

UDG Ultimate CD Wallet 128 Digital roze

€33,00

De roze Ultimate CD Wallet van het merk UDG heeft ruimte voor 128 CD's. Fritz-Events heeft deze tassen in verschillende kleuren en maten.

UDG Ultimate CD Wallet 24 Digital zwart

€11,95

Neem gemakkelijk een hoop CD's veilig mee op pad met deze CD Wallet van UDG. Hij heeft ruimte voor 24 CD's en heeft een zachte binnenzijde, waardoor je CD's goed beschermd blijven.

UDG Ultimate CD SlingBag 258 zwart

€39,00

Deze UDG flightbag is ideaal voor iedereen die zowel met CD's of DVD's en een laptop werkt. UDG weet als geen ander dat ook DJ's en VJ's steeds meer digitaal gaan werken en heeft daarom deze Slingbag 258 tas ontworpen.