UDG

Page:

UDG Creator DIGI Hardcase Small Zwart

€16,95

De DIGI hardcase small van UDG zal voor veel DJ's een perfect product zijn. Met dit kleine tasje heb je namelijk altijd je visitekaartjes, USB sticks, SD kaartjes en oordopjes bij de hand.

UDG Ultimate DIGI Wallet small zwart/oranje

€29,95

Met de Ultimate DIGI Wallet small van het merk UDG kan je veel DJ accessoires mee nemen. Zo heeft de tas een opberg vak voor jouw hoofdtelefoon en USB-sticks.

UDG Ultimate SlingBag Trolley DeLuxe zwart

€199,95

Als DJ neem je soms veel mee op pad. Met deze SlingBag trolley van UDG blijven al je spullen gemakkelijk mee te nemen doordat hij is voorzien van degelijke wielen. Hij is groot genoeg om je platen op te kunnen bergen.

UDG Creator Wheeled Laptop Backpack zwart 21 inch

€279,00

Neem je 17 inch laptop én je MIDI-controller gemakkelijk mee in deze handige Backpack van UDG. Hij heeft zelfs een extra vak voor accessoires.

UDG Creator Koptelefoon hardcase groot zwart

€24,95

De Headphone Hardcase is een opbergbox uit de Creator serie van UDG. Dankzij zijn mooie en praktische ontwerp, past vrijwel elke DJ hoofdtelefoon hier in. Prima product voor iedereen die zijn koptelefoon optimaal wil beschermen.

UDG Creator Koptelefoon hardcase klein zwart

€18,00

Een kapotte koptelefoon kun je natuurlijk niet gebruiken als je op pad bent. Deze UDG Creator hardcase beschermt je koptelefoon tegen krassen en stoten.

UDG Ultimate SlingBag Trolley Set deluxe zwart

€299,95

Deze SlingBag Trolley Set is ideaal voor DJ's die veel op pad zijn en daarbij erg veel meenemen. Hij bestaat uit 2 tassen, waarvan de bovenste ook los te gebruiken is. Je maakt hem gemakkelijk vast aan het handvat voor optimaal vervoer.

UDG Ultimate Digital Trolley To Go zwart/oranje

€159,00

Ben je veel onderweg met al je DJ-spullen? Dan is deze trolley van UDG de ideale partner voor onderweg. Je hoeft nooit meer een zware tas te tillen door de handige wielen onder deze tas.

UDG Creator Laptop/Controller Stand Aluminium zwart

€149,00

Deze UDG laptop/controller stand is oerdegelijk, doordat hij is gemaakt van geadoniseerd vliegtuigaluminium. Hij heeft zelfs een extra steuntje voor een tablet of controller. In de neopreen sleeve neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe.

UDG Creator Controller hardcase L

€69,95

De UDG Creator Controller Hardcase large is een onderdeel uit een serie van 4 bags. Deze flightbag is geschikt voor Native Instruments Traktor Kontrol S5, Maschine Studio, Pioneer DDJ-SB2, Numark NV en Denon MC4000.

UDG Ultimate ToneControl Sleeve platentas zwart

€19,95

De Ultimate ToneControl Sleeve van UDG is geschikt om acht 12 inch platen mee te nemen. De tas is van waterdicht nylon gemaakt. Tevens heeft de tas een extra vak voor accessoires.

UDG Ultimate CD Wallet 24 Digital zwart

€11,95

Neem gemakkelijk een hoop CD's veilig mee op pad met deze CD Wallet van UDG. Hij heeft ruimte voor 24 CD's en heeft een zachte binnenzijde, waardoor je CD's goed beschermd blijven.

UDG Ultimate CD speler / Mixer tas small

€119,00

Met deze Ultimate speler/mixer tas van UDG neem je je speler of mixer veilig mee op pad. Hij is voorzien van extra schuim, zodat je apparatuur niet beschadigt. Aan de voorkant is een vak voor accessoires aangebracht.

UDG Creator Koptelefoon hardcase klein zilver

€18,00

Een kapotte koptelefoon kun je natuurlijk niet gebruiken als je op pad bent. Deze UDG Creator hardcase beschermt je koptelefoon tegen krassen en stoten. Dit is de zilveren variant.

UDG Creator Tone Control Shield platentas zwart

€49,00

Als je met platen draait, wil je deze veilig mee kunnen nemen als je onderweg bent. Daarvoor heeft UDG deze stevige platentas ontwikkeld.

UDG Creator hardcase voor Traktor Kontrol S8

€89,00

Ben je in het bezit van de Native Instruments Traktor Kontrol S8 controller? Hij past perfect in deze hardcase die speciaal door UDG ontworpen is.

UDG Creator MIDI Controller Case 17 met wielen
Sale

UDG Creator MIDI Controller Case 17 met wielen

€159,00 €139,00

Speciaal ontworpen voor jouw MIDI-Controller en laptop, deze UDG Bagpack trolley is ideaal voor de reisende DJ. De rugzak is uitgevoerd met wielen en een handig in- en uitschuifbaar handvat, zo kun je de rugzak overal heen rijden.

UDG Ultimate CD speler / Mixer tas large

€134,95

Met deze Ultimate speler/mixer tas van UDG neem je je speler of mixer veilig mee op pad. Hij is voorzien van extra schuim, zodat je apparatuur niet beschadigt. Dit is de grote variant voor grotere spelers en mixers.