Defender

Page:

Defender Nano kabelbrug geel

€112,95

Dit is de kleinste kabelbrug met een scharnierend deksel. Ondanks zijn lengte van 1 meter, weegt de Nano slechts 4 kg. Zoals alle Defender kabelbruggen is ook de Nano bestand tegen olie, zuren en benzine.

Defender III kabelbrug geel

€269,00

Dit is verreweg de meestverkochte kabelbrug van Defender. Hij heeft een lengte van 1 meter, een breedte van 60cm en is voorzien van 3 kabelkanalen.

Defender Midi kabelbrug bocht geel

€149,00

Deze bocht kan gebruikt worden bij de Defender Midi kabelbrug. Hij maakt een 'hoek' van 45 graden. De kabelbrug is dé optimale bescherming voor kabels. Hij kan een gewicht van 5000 kilo per 20 x 20 cm verdragen.

Defender Midi kabelbrug geel

€175,00

Groter dan de Defender Mini en lichter dan de Defender III kabelbrug; de MIDI past er mooi tussenin. Deze kabelbrug is 89cm lang en 54cm breed. Hij weegt 11,5 kg en biedt 5 middelgrote kanalen voor het beschermen van kabels en slangen.

Defender Office kabelbrug zwart

€34,95

De Defender Office is, zoals de naam al zegt, vooral geschikt voor kantoor. Hij is uitgerust met 4 kanalen voor het doorvoeren van kabels. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de zwarte versie.

Defender Compact kabelbrug

€62,00

Deze stevige kabelbrug van Defender is gemaakt van zwart kunststof met anti-slip laag. Beschermt bekabeling op plaatsen waar veel gelopen of gereden wordt. Meerdere delen zijn aan elkaar te koppelen.

Defender III eindstuk

€87,95

Dit stuk is geschikt voor bevestiging aan het uiteinde van de Defender III kabelbruggen.

Defender Rubberen kabelmat 70cm breed

€89,00

Op zoek naar een kabelmat of kabelbrug? Wij van Fritz-Events hebben er genoeg! Zoals deze Defender kabelmat met een breedte van 70cm en een lengte van 10m. De kabelmat is eenvoudig op de gewenste maat te snijden.

Defender III verbindingsstuk (set van 2)

€26,95

Met dit verbindingsstuk koppel je twee kabelbruggen aan elkaar. Ze worden geleverd als set van 2 stuks en zijn gemaakt van polyurethaan.

Defender Mini kabelbrug geel

€129,50

Licht, oerdegelijk en universeel inzetbaar. Zo kunnen we deze zwart met gele Defender Mini kabelbrug het beste omschrijven. Deze kabelbrug overtreft alle verwachtingen.

Defender Mini kabelbrug zwart

€129,00

De Defender Mini kabelbrug is 100cm lang en is voorzien van 3 kabelgoten. Meerdere delen kunnen snel en eenvoudig aan elkaar worden bevestigd. En het mooie is; deze kabelbrug kent alleen maar voordelen.

Defender Nano kabelbrug zwart

€97,95

Dit is de kleinste kabelbrug met een scharnierend deksel. Ondanks zijn lengte van 1 meter, weegt de Nano slechts 4 kg. Zoals alle Defender kabelbruggen is ook de Nano bestand tegen olie, zuren en benzine.

Defender Office kabelbrug eindstuk geel

€13,50

Dit eindstuk is geschikt voor bevestiging aan de Defender Office kabelbrug. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de gele versie.

Defender Midi kabelbrug eindstuk

€71,95

Dit stuk is geschikt voor bevestiging aan het uiteinde van de Defender Midi kabelbruggen. Je kunt ze zowel gebruiken voor de gele als voor de zwarte bruggen. Het eindstuk is gemaakt van robuust polyurethane.

Defender Office kabelbrug eindstuk zwart

€12,95

Dit eindstuk is geschikt voor bevestiging aan de Defender Office kabelbrug. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de zwarte versie.

Defender Box kabelbruggen transportbak

€399,00

De Defender Box is een transportbak voor diverse Defender kabelbruggen. De kabelbruggen zijn eenvoudig schoon te spuiten terwijl ze nog in de box zitten. Hij heeft het formaat van een pallet.

Defender Rolstoel kabelbrug zijkant rechts

€34,00

Met dit randstuk kun je je rolstoelhelling van je Defender kabelbrug netjes afwerken. Ze zijn gemakkelijk in elkaar te schuiven voor een sterke verbinding. Dit is de rechter zijkant.

Defender Office kabelbrug 90g hoek grijs

€14,50

Deze bocht is geschikt voor bevestiging aan de Defender Office kabelbrug. Hij is voorzien van 4 kanalen voor diverse soorten kabels en dit is de grijze versie.

Defender XXL kabelbrug geel

€299,00

Met deze handige kabelbrug voorkom je dat kabels of slangen een struikelpunt worden voor publiek. De Defender XXL is uitgerust met 5 kanalen waarvan de kleinste 61mm breed is en 59mm hoog.

Defender Nano eindstuk female

€32,00

Dit stuk is geschikt voor bevestiging aan het uiteinde van de Defender Nano kabelbruggen.

Defender is een merk van het Duitse bedrijf Adam Hall. Ze zijn specialist op het gebied van kabelbescherming.  

Kabelbruggen
Kabelbruggen zijn er in vele soorten en kleuren. Zo zijn er kabelbruggen voor op kantoor, maar ook oerdegelijke kabelbruggen waar je krachtstroomkabels mee kunt beschermen. Deze worden veelal gebruikt bij evenementen en op bedrijventereinen. Kabelbruggen zijn te koppelen, zo kun je de kabelbrug zo lang maken als je zelf wilt. Om de uiteinden van een kabelbrug netjes af te werken, zijn er voor veel soorten kabelbruggen eindstukken verkrijgbaar. Daarnaast zijn kabelbruggen uit te breiden met bochten en speciale kabelbruggen voor rolstoelen. 

Kabelmatten
Wanneer je er voor wilt zorgen dat men niet over je kabels struikelt, dan is een kabelmat vaak ook al voldoende. Deze kabelmatten zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, ook is het mogelijk om deze matten zelf op het gewenste formaat te snijden.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit merk kun je natuurlijk altijd op de website van Defender terecht.