Adam Hall Truss T-CLAW Truss stapelaar

38220
€26,95
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Truss T-CLAW is ideaal voor het opstapelen en zelfs tillen van truss. De T-CLAW klemt zich zeer goed vast maar kan met weinig moeite weer los gemaakt worden en beschadigt de truss niet.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Adam Hall
  • EAN:4049521158605
  • Artikelnummer:38220
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Adam Hall Truss T-CLAW is een handig hulpmiddeltje voor het stapelen van truss. Je klemt heel eenvoudig de T-CLAW op de truss en kunt dan een volgende laag trussen aanbrengen. De T-CLAW klemt zicht zo stevig vast aan de truss dat deze er zelfs aan op te tillen is, toch kost het los maken van de klem vrijwel geen moeite. Ondanks dat de klem zich zo vastklemt, beschadigt deze de trussen niet.

Geschikt voor welke truss?
De Adam Hall T-CLAW past op vrijwel alle soorten 290mm vierkant truss, denk hierbij aan de merken Adam Hall, Eurotruss, Duratruss, Milos, Showtec, Prolyte en Global truss.

Eigen logo
Wil je een groot aantal van deze stapelaars? Misschien is het dan wel een leuk idee om je eigen naam of logo op dit product te laten drukken. Net zoals bij de Defender kabelbruggen is het ook bij dit product mogelijk om het te voorzien van eem eigen kenmerk. Neem hiervoor contact met ons op.Specificaties:
-Geschikt voor truss met een buitenmaat van 290mm
-Materiaal: kunststof
-Kleur: zwart
-Afmetingen: 292 x 99 x 59mm
-Gewicht: 288gram

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen