Speaker statieven

Een speaker statief, ook luidspreker standaard genoemd, helpt je een speaker veilig en snel op de juiste positie te krijgen. Door ons brede aanbod speaker statieven vind je bij Fritz-Events oplossingen voor diverse toepassingen en typen speakers, zowel voor on-the-road oplossingen, het creëren van de juiste studio setting en vaste audio-installaties. Ook voor het kopen van speaker standaard onderdelen en accessoires kun je snel en voordelig online bij Fritz-Events terecht. Wij hebben daarnaast een hoge klanttevredenheid door onze geweldige service en eerlijk, deskundig advies.

... Lees meer

Welk type speaker statief? 

De gebruikelijke on-the-read speakers zijn eenvoudig uit te klappen en op hoogte te stellen. Deze speaker statieven worden onder andere veel gebruikt door drive-in dj's, singer songwriters en kleine bands.

Heb je een sub-top-combinatie, dan gebruik je een tussenpaal om de sub fysiek te scheiden van de top, aangezien een sub voor het beste geluid op de grond kan worden geplaatst en een top voor een eerlijk en helder geluid het beste op hoogte kan worden gesteld. De hoogte van een top speaker zet men vaak op oorhoogte, maar de ideale hoogte is afhankelijk van de ruimte en het aantal aanwezige personen.

Wil je niet overbodig ruimte verliezen of fysiek/visueel last ervaren van afleidende statiefpoten, dan kun je ervoor kiezen om je speaker aan de muur te monteren middels een muurbeugel.

Heb jij een kleinere luidspreker, zoals studiomonitor, die je op hoogte wilt brengen voor een ultiem geluid, dan is een bevestiging niet nodig en kun je deze direct op een studiomonitorstatief met platte bovenkant plaatsen.

K&M speaker statieven

Een bekend en befaamd merk in deze categorie is K&M. Een groot deel van ons aanbod bestaat dan ook uit K&M-luidsprekerstandaard, maar uiteraard vind je hier ook producten van diverse andere merken, zoals: DAP, Gravity, Power Dynamics, JB systems, LD systems, Adam Hall systems en Cayman.

Meer informatie of vragen over speakerstatief?

Voor meer informatie over je benodigde luidspreker standaard kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan 6 dagen per week klaar om je te helpen met al je vragen en verzoeken met betrekking tot speaker standaard. Daarnaast hebben wij een aantal speaker statieven opgesteld en aangesloten in onze 200m² grote showroom in het Brabantse Cuijk.