Podiumrailing

Briteq Podium railing 1m

€125,00

Deze railing van 1 meter bevestig je uiterst eenvoudig op een podiumdeel van het merk Briteq. Hij is gemaakt van 35mm aluminium buis en daardoor erg degelijk. De klemmen voor het bevestigen worden uiteraard meegeleverd.

Prolyte Stagedex railing adapter 26mm voor basic line

€29,95

Met deze adapter kun je de podiumrailing bevestigen aan de zijkanten van de Stagedex podiumdelen.

Prolyte Stagedex railing adapter voor top line podiumdeel

€148,95

Met deze adapter kun je de podiumrailing bevestigen op de Stagedex podiumdelen.

Prolyte Stagedex railing easy line L100 belasting 1m

€77,95

Railing voor Stagedex podiumdelen van Prolyte. Deze railing heeft een lengte van 1 meter. Om een stuk railing te koppelen aan een andere railing zijn er 2 koppelstukken nodig.

Prolyte Stagedex railing easy line L200 belasting 2m

€96,95

Railing voor Stagedex podiumdelen van Prolyte. Deze railing heeft een lengte van 2 meter. Om een stuk railing te koppelen aan een andere railing zijn er 2 koppelstukken nodig.

Bütec Podiumrailing 2x1m

€219,00

Met deze podiumrailing voorkom je dat mensen per ongeluk van het podium kunnen vallen. Hij heeft een afmeting van 2x1m en is hierdoor geschikt voor de lange zijde van een podiumdeel. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Bütec Podiumtrap leuning voor 3-4 treden

€199,00

Maak je podiumtrap nog veiliger door deze te voorzien van een trapleuning, zo heb je een betere houvast waardoor de kans op ongelukken nog kleiner is. Deze railing is geschikt voor een podiumtrap van 3 en 4 treden.

Bütec Podiumtrap leuning voor 2 treden

€175,00

Maak je Bütec podiumtrap nog veiliger door deze te voorzien van een trapleuning. Deze railing is geschikt voor een podiumtrap met 2 trapreden voor een podium van maximaal 60cm hoog.

Bütec Podiumtrap leuning voor 5 treden

€215,00

Deze trapleuning van het Duitse merk Bütec is geschikt voor een podiumtrap van 5 traptreden. De leuning heeft een hoogte van 1 meter, dit zorgt voor een goede houvast tijdens het oplopen van de podiumtrap en het podium.

Bütec Podiumrailing 1x1m

€170,00

Met deze podiumrailing voorkom je dat mensen per ongeluk van het podium kunnen vallen. Hij heeft een afmeting van 1x1m en is hierdoor geschikt voor de korte zijde van een podiumdeel. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Showtec Spider Stage railing 1m

€68,50

Voorkom ongelukken met deze Showtec Spider Stage podiumrailing van 1 meter. De railing is gemakkelijk te monteren middels de Spider Stage railing klem.

Duratruss DS-Prostage Stairrail podiumrailing

€110,00

Maak je podiumtrap veilig door middel van deze Duratruss DS-Prostage Stairrail. Deze railing is geschikt voor de Flexstair 60-100, 80-140 en de 100-180.

Het gebeurt helaas nog maar al te vaak dat mensen van een podium afvallen. Met een simpele railing kan dat voorkomen worden. In deze categorie staan verschillende podiumrailingen.