Podiumrailing

Power Dynamics Podiumrailing voor Deck750 1m

€89,00

Zoek jij een railing of leuning voor jouw podium? Bekijk dan deze Power Dynamics podiumrailing van 1 meter breed eens. Hij is gemaakt van staal en eenvoudig te koppelen aan een Deck750 podiumdeel.

Power Dynamics Podiumrailing voor Deck750 2m

€109,00

Met deze Power Dynamics Podiumrailing van 2 meter vallen er nooit meer grote dingen van je podium. De railing is geschikt voor gebruik met de Deck750 podiumdelen en gemakkelijk te bevestigen.

Power Dynamics Koppeling voor podiumrailing (2 stuks)

€18,00

Met deze Power Dynamics koppeling maak je twee podiumrailingen aan elkaar. Het is een set van twee stuks. Zet je deze twee koppelingen tussen twee railingen, dan geef je ze ook extra stabiliteit.

Power Dynamics Hoekkoppeling voor podiumrailing (2 stuks)

€18,00

Wil je twee podiumrailingen in een hoek aan elkaar vast maken? Dan heb je deze Power Dynamics hoekkoppeling nodig. Het is een set van twee stuks. De koppelingen zijn gemaakt van staal.

Showtec Spider Stage railing 1m

€68,50

Voorkom ongelukken met deze Showtec Spider Stage podiumrailing van 1 meter. De railing is gemakkelijk te monteren middels de Spider Stage railing klem.

Showtec Spider Dex podiumrailing 1m

€109,00

Veiligheid is van essentieel belang als je op een podium staat. Je wilt natuurlijk niet dat er iemand van het podium af valt. Deze Spider Dex podiumrailing heeft een lengte van 1 meter.

Showtec Spider Dex podiumrailing 2m

€131,20

Veiligheid is van essentieel belang als je op een podium staat. Je wilt natuurlijk niet dat er iemand van het podium af valt. Deze Spider Dex podiumrailing heeft een lengte van 2 meter.

Showtec Spider Dex podiumrailing XS 1m

€159,00

Veiligheid is van essentieel belang als je op een podium staat. Deze Spider Dex podiumrailing is voorzien van extra spijlen. Hij heeft een lengte van 1 meter.

Showtec Spider Dex podiumrailing XS 2m

€225,00

Veiligheid is van essentieel belang als je op een podium staat. Deze Spider Dex podiumrailing is voorzien van extra spijlen. Hij heeft een lengte van 2 meter.

Showtec Spider Dex klem voor podiumrailing

€23,90

Op zoek naar een klem om je Spider Dex podiumrailing aan je podiumdeel vast te klemmen? Je schuift de railing gemakkelijk in de klem en kunt hem daarna stevig vastzetten met de draaiknop.

Showtec Spider Dex koppelstuk voor podiumrailing

€14,20

Dit koppelstuk komt uit de Spider Dex-serie van Showtec. Koppel gemakkelijk podiumrailing aan elkaar met dit koppelstuk.

Showtec Spider Dex klem voor podiumrailing XS

€96,50

Op zoek naar een klem om je Spider Dex podiumrailing XS aan je podiumdeel vast te klemmen? Je schuift de railing gemakkelijk in de klem.

Showtec Spider Dex hoekklem voor podiumrailing XS

€95,90

Met deze hoekklem kun je de XS podiumrailing van Showtec gemakkelijk op de hoek van het podium bevestigen. Je schuift de railing gemakkelijk in de klem.

Duratruss DS-Prostage Stairrail podiumrailing

€110,00

Maak je podiumtrap veilig door middel van deze Duratruss DS-Prostage Stairrail. Deze railing is geschikt voor de Flexstair 60-100, 80-140 en de 100-180.

Prolyte Stagedex railing adapter 26mm voor basic line

€29,95

Met deze adapter kun je de podiumrailing bevestigen aan de zijkanten van de Stagedex podiumdelen.

Prolyte Stagedex railing adapter voor top line podiumdeel

€148,95

Met deze adapter kun je de podiumrailing bevestigen op de Stagedex podiumdelen.

Prolyte Stagedex railing easy line L100 belasting 1m

€77,95

Railing voor Stagedex podiumdelen van Prolyte. Deze railing heeft een lengte van 1 meter. Om een stuk railing te koppelen aan een andere railing zijn er 2 koppelstukken nodig.

Prolyte Stagedex railing easy line L200 belasting 2m

€96,95

Railing voor Stagedex podiumdelen van Prolyte. Deze railing heeft een lengte van 2 meter. Om een stuk railing te koppelen aan een andere railing zijn er 2 koppelstukken nodig.

Bütec Podiumrailing 2x1m

€219,00

Met deze podiumrailing voorkom je dat mensen per ongeluk van het podium kunnen vallen. Hij heeft een afmeting van 2x1m en is hierdoor geschikt voor de lange zijde van een podiumdeel. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Briteq Podium railing 1m

€139,00

Deze railing van 1 meter bevestig je uiterst eenvoudig op een podiumdeel van het merk Briteq. Hij is gemaakt van 35mm aluminium buis en daardoor erg degelijk. De klemmen voor het bevestigen worden uiteraard meegeleverd.

Het gebeurt helaas nog maar al te vaak dat mensen van een podium afvallen. Met een simpele railing kan dat voorkomen worden. In deze categorie staan verschillende podiumrailingen.