Podiumdelen

Veilige en betrouwbare podiumonderdelen

Al onze producten voldoen aan de huidige richtlijnen en regels voor een veilig en solide podium. Dit houdt in dat een podium die je aanschaft via onze online webwinkel niet zomaar stuk kan gaan of in kan klappen en tot veiligheidsrisico's kan leiden. Koop je een tweedehands podium, dan heb je deze garantie niet, aangezien bepaalde delen die vroeger zijn verkocht tegenwoordig niet meer als voldoende veilig worden bestempeld en reeds zijn afgekeurd.

Podiumonderdelen van goede prijs-kwaliteitsmerken

Wij hebben ons assortiment zorgvuldig geselecteerd om een goede kwaliteit podiumonderdelen te kunnen bieden tegen een scherpe prijs. Merken die hierbij hoog in ons vaandel staan zijn: Power Dynamics, Showtec en Prolyte. De verschillende merken bieden soortgelijke en kwalitatief gelijkwaardige producten tegen vergelijkbare lage prijzen. Afhankelijk van de benodigde onderdelen kies je voor het merk dat in jouw specifieke geval de voorkeur heeft.

Vragen over podiumonderdelen?

Mocht je vragen hebben gedurende je aankoopproces, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het geven van eerlijk en deskundig advies. Indien je een direct leverbare bestelling plaatst voor 18.00 uur, dan heb je hem morgen al in huis en verzending is gratis vanaf €75, -. Selecteer snel je benodigde product(en) in ons grote online assortiment en koop direct!