Vloerstatieven

Showtec Vloerstatief voor spots

€49,50

Een lamp op de vloer zetten, maar dit toch in stijl doen? Kijk dan zeker eens naar dit mooie Showtec vloerstatief. Ideaal voor allerlei type spots! Om verschuivingen te voorkomen is dit vloerstatief voorzien van rubber voetjes.

Showtec Truss stand 200 trusspoot 200cm

€349,00

Maak je drive-in show compleet met deze trusspoot met een hoogte van 2 meter hoog. In de trusspoot kan een spot geplaatst worden zodat de paal mooi mee kleurt, op de paal kun je een moving-head, halve spiegelbol of ander effect plaatsen.

Showtec Truss stand 100 trusspoot 100cm

€289,00

Creëer eenvoudig een gaaf effect met een trusspoot met daarop een moving-head of halve spiegelbol. Deze Showtec Truss Stand 100 trusspoot heeft een hoogte van 100cm. Hij wordt geleverd met trusscover.

Showtec Truss stand 150 trusspoot 150cm

€329,00

Plaats een moving-head of halve spiegelbol op deze trusspoot en plaats een LED-spot in de poot om een gaaf effect te krijgen op het podium of bij je drive in show. Deze trusspoot heeft een hoogte van 1,5 meter.

Adam Hall Vloerstatief

€9,90

Zet je lamp of lichteffect op de vloer met dit handige vloerstatief van Adam Hall.

Gravity LSFLOORXB Inklapbaar vloerstatief voor spots

€9,50

Een spotje op de grond plaatsen? Met dit Gravity LS Floor XB vloerstatief wordt dat wel heel simpel. Voorzien van rubber voetjes om trillingen tegen te gaan.

JB Systems Vloerstatief voor spots

€6,90

Zeer compact vloerstatief voor allerlei type spots en lichteffecten. Dankzij de metalen constructie is het statief degelijk en bovendien inklapbaar.