Vloerstatieven

K&M 17725 Vloerstatief voor verlichting

€15,60

Dit K&M 17725 vloerkruis neem je eenvoudig mee. In een handomdraai vouw je hem namelijk in tot een compact geheel. Hij is voorzien van een M10 bevestigingspunt en heeft rubber voetjes om beschadigingen aan de vloer te voorkomen.

K&M 17720 Vloerstatief voor verlichting

€15,60

Op zoek naar een degelijk vloerkruis om verlichting op te plaatsen? Kijk zeker eens naar deze K&M 17720. Dit vloerstatief is gemaakt van staal en daardoor oerdegelijk. Dankzij de rubber voetjes voorkom je krassen op vloeren.

Showtec Vloerstatief voor spots

€49,50

Een lamp op de vloer zetten, maar dit toch in stijl doen? Kijk dan zeker eens naar dit mooie Showtec vloerstatief. Ideaal voor allerlei type spots! Om verschuivingen te voorkomen is dit vloerstatief voorzien van rubber voetjes.

Showtec Truss stand 200 trusspoot 200cm

€349,00

Maak je drive-in show compleet met deze trusspoot met een hoogte van 2 meter hoog. In de trusspoot kan een spot geplaatst worden zodat de paal mooi mee kleurt, op de paal kun je een moving-head, halve spiegelbol of ander effect plaatsen.

Showtec Truss stand 100 trusspoot 100cm

€315,00

Creëer eenvoudig een gaaf effect met een trusspoot met daarop een moving-head of halve spiegelbol. Deze Showtec Truss Stand 100 trusspoot heeft een hoogte van 100cm. Hij wordt geleverd met trusscover.

Showtec Truss stand 150 trusspoot 150cm

€329,00

Plaats een moving-head of halve spiegelbol op deze trusspoot en plaats een LED-spot in de poot om een gaaf effect te krijgen op het podium of bij je drive in show. Deze trusspoot heeft een hoogte van 1,5 meter.

Adam Hall Vloerstatief

€9,90

Zet je lamp of lichteffect op de vloer met dit handige vloerstatief van Adam Hall.

Gravity LSFLOORXB Inklapbaar vloerstatief voor spots

€9,50

Een spotje op de grond plaatsen? Met dit Gravity LS Floor XB vloerstatief wordt dat wel heel simpel. Voorzien van rubber voetjes om trillingen tegen te gaan.

JB Systems Vloerstatief voor spots

€6,90

Zeer compact vloerstatief voor allerlei type spots en lichteffecten. Dankzij de metalen constructie is het statief degelijk en bovendien inklapbaar.

American DJ FS4LB vloerstatief zwart

€6,70

Dit handige vloerstatief van American DJ voorziet je parren van een stevige poot voor het plaatsen op een vloer. De poten hebben een lengte van 23cm en hij kan maximaal 15kg dragen.