Gravity

Page:

Gravity GS08WMB Gitaar muurbeugel

€4,00

Met de Gravity GS08WMB hang je je gitaar gewoon aan de muur. De klem is gemaakt van staal en een rubber laagje zorgt ervoor dat je gitaar niet beschadigd. De beugel is flexibel, hij klemt zich daardoor exact om de hals van de gitaar.

Gravity SP5211B Luidsprekerstatief aluminium 35mm

€39,00

De Gravity SP5211B is een oerdegelijk, lichtgewicht luidsprekerstatief met een maximum hoogte van 1.92m. Zijn draagcapaciteit is maar liefst 50kg.

Gravity SP4722B Wind-up luidsprekerstatief

€109,00

Op zoek naar een oerdegelijk wind-up luidsprekerstatief? Gravity is een DUits merk dat bekend staat om zijn degelijke producten op het gebied van statieven en toebehoren. Ook deze SP4722B is weer een prachtig product, gemaakt van staal en aluminium.

Gravity LED PL PRO B Desktop LED lamp met USB-aansluiting zwart

€65,00

De Gravity LED PL Pro is een elegante desktop LED lamp voorzien van 18 LED's. Hij wordt geleverd met een spanningsadapter en is voorzien van USB-uitgang voor het opladen van andere apparatuur.

Gravity MSCABCL 01 Microfoonhouder voor gitaarversterker

€29,90

Met de Gravity MSCABCL 01 kun je eenvoudig een microfoon op je gitaarversterker plaatsen. Deze houder is geschikt voor bevestiging op vrijwel elke gitaarversterker. De diepte is instelbaar net als de hoek van de microfoonklem.

Gravity MS23 Microfoonstatief met ronde voet

€32,00

De Gravity MS23 is een microfoonstatief met ronde voet. Dit maakt hem perfect geschikt voor bijvoorbeeld zangtoepassingen.

Gravity MSQC1TB Microfoonstatief quick coupler

€3,50

De MSQC1TB is een snelkoppeling voor microfoonklemmen, dit is een extra kop zodat je meerdere klemmen kunt gebruiken. Deze quick coupler wordt geleverd inclusief verloopnippels.

Gravity MSTM1B Tafelklem microfoonhouder

€6,25

De Gravity MSTM1B is een handige klem om een microfoonklem of zwanenhals op een tafelblad te kunnen bevestigen. De klem is gemaakt van aluminium en geschikt voor een maximale bladdikte van 45mm.

Gravity LS331B Licht- en speakerstatief met vloerplaat

€109,00

De Gravity LS331B is een statief dat voor vele doeleinden geschikt is. Zo kan er een kleine luidspreker op geplaatst worden, maar ook kan er een spot op gemonteerd worden. Het statief bestaat uit een vloerplaat en een uitschuifbare staander van 35mm.

Gravity SP 3202 Studiomonitor statief met plateau

€49,00

De Gravity SP 3202 is een universeel luidsprekerstatief met een plateau van 25 x 25cm. Het statief heeft een verstelbare tussenpaal waardoor hij gemakkelijk in hoogte verstelbaar is.

Gravity MSQC1B Microfoonstatief quick coupler adapter

€9,90

Deze Gravity quick coupler heeft aan de onderkant een 5/8 inch female draad voor plaatsing op een statief en bovenop een 3/8 male draad voor een klem of hengel. Ideaal voor iedereen die vaak en snel microfoonwisselingen wil doen.

Gravity SP5522B Luidspreker- en lichtstatief

€58,00

De Gravity SP5522B is een driepoot statief dat zowel gebruikt kan worden voor verlichting als voor speakers. Het statief heeft een maximale hoogte van maar liefst 3 meter, de bovenste buis heeft een diameter van 35mm en een M10 schroefdraad.

Gravity KSTS01B Keyboard standaard

€89,50

Deze Gravity keyboardstandaard is enorm veelzijdig. Hij is bovendien geschikt voor zowel lichte als zwaardere keyboards, tot een maximum van 90 kg. De hoogte is in kleine stapjes instelbaar. Een mooie inklapbare standaard!

Gravity MS231HB One-hand Grip microfoonstatief ronde voet

€39,00

De Gravity MS231HB is een professioneel microfoonstatief met de uiterst handige one-hand bediening. Dit maakt het mogelijk om het statief met één hand en zonder moeite in hoogte te verstellen. De ronde voet zorgt voor een stabiel geheel.

Gravity MS4321B Microfoonstatief met driepoot en hengel

€37,00

Bij deze Gravity MS4321B microfoonstandaard is zowel de hoogte van het statief als de plaatsing van de hengel te verstellen. De lengte hiervan is dus niet verstelbaar.

Gravity BGSS2XLB Transporttas voor 2 lange luidsprekerstatieven

€42,00

Op zoek naar een stevige transporttas voor het opbergen van 2 lange luidsprekerstatieven? Deze tas van Gravity is gemaakt van nylon en oerdegelijk!

Gravity SP 3202 VT Universeel studiomonitor statief met kantelbaar plateau

€54,00

De SP 3202 VT is een universeel statief voor studiomonitoren. Het unieke aan dit statief is dat het plateau verstelbaar van hoek is. Zo kun je de luidspreker wat naar voren of achter laten kantelen.

Gravity MS23W Microfoonstatief met ronde voet wit

€34,00

De Gravity MS23W is een microfoonstatief met ronde voet. Dit maakt hem perfect geschikt voor bijvoorbeeld zangtoepassingen. Dit is de witte uitvoering.

Gravity LTS01B Opvouwbare laptop standaard

€69,00

Deze opvouwbare laptop standaard van Gravity is goed doordacht. Hij is niet alleen geschikt voor laptops van 12 inch tot 17 inch, ook controllers zoals de Launchpad, Maschine of Push 2 kunnen hier prima op staan.

Gravity LED PLT PRO B Desktop LED lamp met USB-aansluiting zwart

€72,50

De Gravity LED PLT PRO B is een handige zwanenhals LED-lamp voor het verlichten van een piano, keyboard of synthesizer. De T-lamp is voorzien van maar liefst 18 LED's die in 5 standen te dimmen zijn.

Na twee jaar intensief ontwikkelen met topontwerpers en gebruikers, introduceerde het merk Gravity® in 2015 een mooi assortiment statieven en accessoires. Met Gravity zette moederbedrijf Adam Hall een merk op de markt dat hoogwaardige producten maakt voor acceptabele prijzen. Ze gaan hiermee de concurrentie aan met bekende namen als K&M

Kwaliteit & Design
Gravity heeft zowel speakerstatieven, tussenpalen, microfoonstatieven en keyboard standaards in haar assortiment. In al deze producten zien we terug dat Gravity zowel kwaliteit als design hoog in het vaandel heeft staan.