Klemmen & couplers

American DJ Oslim 2 trussklem 50mm

€3,40

Op zoek naar een goede trussklem? Deze klem is lekker smal (30mm) en past daardoor eenvoudig in je trussconstructie. Vooral geschikt voor lichteffecten en spots, want zijn maximaal toelaatbare gewicht is 10kg.

American DJ Baby clamp zilver

€2,50

Deze baby clamp van American DJ behoort tot onze meestverkochte klemmen. Hij is namelijk ontzettend compact en tot geschikt voor trussbuizen van 20 tot 50mm. Dankzij de grote zwarte draaiknop is bevestiging een eitje!

Showtec Twenty Clamp zwart

€17,95

Met de Twenty Clamp van SHowtec hang je eenvoudig en snel je lampen, lichteffecten of special effects op. Ervaar het gemak van deze klem! Geschikt voor standaard trussbuizen van 50mm.

Showtec Statiefbuisklem 2 inch (50mm)

€7,95

Deze statiefklem is geschikt voor bevestiging aan een statief met een dikte van 2 inch. Bijvoorbeeld geschikt voor het bevestigen van een klein dimmerpack aan een statief met parcans. Of een lichteffect aan een trussbuis met een diameter van 50mm.

Adam Hall SS018 M10 bout voor SCP710B superklem

€4,95

Bevestig deze SS018 adapter in de Adam Hall SCP710B klem en monteer hier eenvoudig een theaterlamp of lichteffect aan.

Adam Hall SS017 dubbele spigot voor SCP710B superklem

€4,95

Dubbele spigot voor de Adam Hall SCP710B superklem. De ene kant heeft een 3/8 inch draad voor microfoonklemmen, de andere een 1/4 inch draad voor camera's. Met deze klem monteer je dus eenvoudig microfoons en camera's op allerlei locaties.

Adam Hall SCP710B Universele superklem

€21,50

De Adam Hall SCP710B wordt met recht een superklem genoemd. Een ideale klem voor het bevestigen van lichtarmaturen aan bijvoorbeeld een trussconstructie, aangezien hij met een simpele handomdraai muurvast zit.

Showtec Spigot voor multigrip 5/8 inch M10 adapter

€8,95

Plaats een lichteffect eenvoudig op een statief met deze Showtec Spigot 5/8 inch M10 adapter. Simpel op het lichteffect te bevestigen met deze adapter door middel van een M10 bevestiging met vleugelmoer.

Showtec Multigrip klem 10-51mm zwart

€31,90

Professionele verlichting kan soms ontzettend zwaar zijn. Het is daarom fijn als je deze zo snel mogelijk en gemakkelijk kunt bevestigen. De Showtec Multigrip klem is een eenvoudige klem waarmee je de verlichting snel aan truss kunt bevestigen.

Showtec Multigrip klem 10-51mm zilver

€31,90

Professionele verlichting kan soms ontzettend zwaar zijn. Het is daarom fijn als je deze zo snel mogelijk en gemakkelijk kunt bevestigen. De Showtec Multigrip klem is een eenvoudige klem waarmee je de verlichting snel aan truss kunt bevestigen.

Showtec Universele movingheadklem Quick coupler zwart

€30,00

Universele klem voor het ophangen van movingheads. Deze beugel past op vrijwel iedere movinghead. Doordat de montagebouten verschuifbaar zijn is hij vrijwel altijd passend te maken. Het aantal klemmen is afhankelijk van de soort movinghead.