Inrichting & akoestiek

Adam Hall Akoestisch doek 5 x 3m creme

€219,00

Galmt het in je loods, bedrijfsruimte, studio of restaurant? Je voorkomt ongewenste reflecties met dit akoestisch doek. Het is 5 meter breed en 3 meter hoog. Eén zijde is voorzien van ringen. De kleur van dit doek is crème.

Adam Hall Akoestisch doek 5 x 3m zwart

€249,00

Voorkom ongewenste reflecties van geluid door middel van dit akoestisch doek. Dit dikke molton doek is voorzien van ringen áán de bovenzijde en heeft een afmeting van 5m breed bij 3m hoog. Uiteraard vlamvertragend volgens de DIN 4102 B1 norm.

Adam Hall Akoestisch doek 4 x 3m creme

€185,00

Reflecties van geluid kunnen behoorlijk vervelend zijn in een opnamestudio, maar evengoed in een restaurant of bedrijfsloods. Met dit crèmekleurige doek kaatst het geluid niet meer tegen een muur, maar wordt het geabsorbeerd.

Adam Hall Akoestisch doek 4 x 3m zwart

€199,00

Op zoek naar een akoestisch doek? Dit doek van het merk Adam Hall absorbeert behoorlijk wat geluid, dankzij zijn dikte van maar liefst 500 gram per vierkante meter. Het doek zelf is 4 meter breed en 3 meter hoog. Uiteraard voorzien van ophangogen.

Adam Hall Akoestisch doek 3 x 3m creme

€129,00

Dit crèmekleurige doek van het merk Adam Hall gaat ongewenste geluidsreflecties te lijf. Weerkaatsend geluid kan worden geabsorbeerd door dit dikke doek. Ideaal voor kale bedrijfsloodsen, restaurants, opnamestudio's etc.

Adam Hall Akoestisch doek 3 x 3m zwart

€149,00

Dit akoestisch doek heeft een afmeting van 3 bij 3 meter. De bovenzijde is voorzien van ringen om het eenvoudig op te kunnen hangen. Dankzij de dikte van 500 gram per vierkante meter, wordt er behoorlijk wat geluid geabsorbeerd.

Adam Hall Akoestisch molton doek wit 3m breed (per meter)

€27,00

Dit witte akoestische doek is behoorlijk dik en absorbeert daardoor geluid. Ideaal dus voor in repetitieruimtes of studio's. Het doek is geïmpregneerd, maar verder onbewerkt. Er zitten dus geen ogen in. De breedte is 3m en de lengte bepaal je zelf.

Adam Hall Akoestisch molton doek zwart 3m breed (per meter)

€32,00

Dit zwarte akoestische doek is behoorlijk dik en absorbeert daardoor geluid. Ideaal dus voor in repetitieruimtes of studio's. Het doek is geïmpregneerd, maar verder onbewerkt. Er zitten dus geen ogen in. De breedte is 3m en de lengte bepaal je zelf.

Adam Hall PADECO2 Monitor isolatiepads

€20,40

Voorkom trillingen met deze Adam Hall PADECO2 monitor isolatiepads. Deze set bestaat uit 2 stuks van 26,5 x 33 x 4cm.

Adam Hall PADECO1 Monitor isolatiepads

€15,30

Voorkom trillingen met deze Adam Hall PADECO1 monitor isolatiepads. Deze set bestaat uit 2 stuks van 17 x 30 x 4cm.

Adam Hall Akoestisch schuimpaneel 100x100x7cm wit

€99,00

Dit 7cm dikke akoestische schuimpaneel is uitmuntend voor een opnamestudio. Dit schuimpaneel is eenvoudig te monteren en heeft een afmeting van 100cm breed en 100cm hoog.

DAP ASM-03 Studioschuim zwart 10cm dik

€34,00

De ASM-03 is akoestisch schuim geschikt voor montage in een opnamestudio. Dit schuim is 10cm dik en gecertificeerd brandvertragend. Het is zeer eenvoudig vast te maken op muren of plafonds met bijvoorbeeld een lijmspuitbus.

DAP ASM-01 Studioschuim zwart 5cm dik

€25,00

Akoestisch schuim geschikt voor montage in een opnamestudio. Dit schuim is 5cm dik en gecertificeerd brandvertragend. Het is zeer eenvoudig vast te maken op muren of plafonds met bijvoorbeeld een lijmspuitbus.