Effect controller

Prijs
Min: €0
Max: €700
Merken
Toon meer
Draadloze afstandsbediening voor Fog Fury 2000 en 3000
€ 19,50
M-30 Afstandsbediening voor M5 en M10
€ 159,00
Noodstop
€ 89,00
Laser noodknop met 20m kabel
€ 69,00
Laser noodknop
€ 27,00
W-1 Draadloze afstandsbediening
€ 22,90
FC-W draadloze afstandsbediening voor rookmachines
€ 17,80

Verschillende type effect controllers

Je kunt bij ons een passende effect controller vinden zonder te veel te hoeven betalen. Zo hebben wij systemen voor slechts één controller, maar ook systemen met 4 kanalen indien je meerdere special effects apart van elkaar, maar op één systeem wilt kunnen besturen. Ze werken simpel door slechts de PowerCON kabel(s) in te pluggen en het systeem aan te sluiten op een stroomcontactpunt (230V). Wij hebben effect controllers van het merk Magic FX.

Afstandsbedieningen voor specifieke rookmachines

Rookmachines worden vaak geleverd met een vaste controller. Het is bij veel machines ook mogelijk om een draadloze controller te installeren. Beide typen afstandsbedieningen staan in deze categorie. Zo kun je een bedrade afstandsbediening omtoveren naar een draadloze afstandsbediening en kun je hier een nieuwe afstandsbediening bestellen indien je vorige beschadigd is geraakt of kapot is gegaan. Heb je een rookmachine van het merk Showtec, Antari, JB systems, American DJ of Chauvet DJ, dan zit je hier gegarandeerd goed voor je benodigde afstandsbediening.

Vragen over een effect controller of rookmachine afstandsbediening?

Bij vragen of onduidelijkheden neem je contact op met onze klantenservice. Wij staan 6 dagen per week voor je klaar en helpen je vol enthousiasme met het geven van eerlijk en deskundig advies. Koop je producten bij Fritz-Events, dan is verzending gratis vanaf €75,- en bestel je vandaag voor 18.00 uur voorradige producten, dan heb je ze morgen al in huis of op de zaak!