Handheld confetticannons

MagicFX Handheld Confetti hartjes Cannon 50cm wit

€7,15

Deze handheld cannon van Magic FX is gevuld met witte hartjes. Leuk voor gebruik bij een bruiloft of verloving. De lengte van de buis is 50cm.

MagicFX Handheld Confetti hartjes Cannon 28cm wit

€4,75

Deze handheld cannon van Magic FX is gevuld met witte hartjes. Leuk voor gebruik bij een bruiloft of verloving. De lengte van de buis is 28cm.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm rood metallic

€6,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met rode confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm roze metallic

€6,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met roze confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm donkergroen metallic

€6,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met donkergroene confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm multicolour metallic

€6,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm donkerblauw metallic

€6,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met donkerblauwe confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 28cm multicolour

€3,50

De Magic FX handheld confetti cannons kunnen handmatig worden afgeschoten. Dit is de versie van 28cm lang gevuld met multicolour confettisnippers.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 28cm wit

€3,50

De Magic FX handheld confetti cannons kunnen handmatig worden afgeschoten. Dit is de versie van 28cm lang gevuld met witte confettisnippers.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 28cm zilver

€4,25

Deze handheld cannon van 28cm is zeer geschikt voor binnengebruik. De zilverkleurige Magic FX confetti is brandvertragend en een uitstekende keuze voor bruiloften en chique gelegenheden!

MagicFX Handheld Confetti Cannon 28cm goud

€4,25

Is er iemand jarig of heb je iets te vieren? Confetti maakt het feestje compleet! Deze Magic FX confetti is brandvertragend. Door hun beperkte bereik zijn de 28cm cannons zeer geschikt voor binnengebruik.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 28cm wit+zilver

€3,95

De Magic FX handheld confetti cannons kunnen handmatig worden afgeschoten. Dit is de versie van 28cm lang gevuld met witte en zilveren confettisnippers.

MagicFX Handheld Confetti hartjes Cannon 28cm rood

€4,50

Deze handheld cannon van Magic FX is gevuld met rode hartjes. Leuk voor gebruik bij een bruiloft of verloving. De lengte van de buis is 28cm.

MagicFX Handheld Cannon 28cm leeg

€3,25

Dit is een lege handheld cannon van MagicFX om te vullen met verschillende kleuren of vormen confetti. De shooter is eenmalig bruikbaar en is eenvoudig af te schieten.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm multicolour

€5,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Cannon 50cm leeg

€4,75

Dit is een lege handheld cannon van MagicFX om te vullen met verschillende kleuren of vormen confetti. De shooter is eenmalig bruikbaar en is eenvoudig af te schieten.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm zilver metallic

€6,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met zilveren confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm wit+zilver

€6,25

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met witte en zilveren confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm goud metallic

€6,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met gouden confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm rood

€5,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met rode confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

Confetti kanon kopen

Wanneer je van plan bent om een evenement of grote show te organiseren, dan is het geen verkeerd idee om een confetti kanon te kopen. Dan is je show pas écht compleet. Maar waar wordt een degelijk confetti kanon te koop aangeboden? Bij Fritz-Events natuurlijk! Wij zijn een ervaren bedrijf in licht- en geluidsproducten. In onze showroom, gelegen in Cuijk, van wel 200 m² kun je zes dagen per week terecht en staan onze medewerkers je graag te woord voor persoonlijk advies.

Eenvoudig je confetti canon online kopen

Niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen? Wanneer je liever vanuit je luie stoel een bestelling plaatst, dan kan dat in onze webshop. Dat is echter niet de enige service die je kunt verwachten als je een confetti kanon gaat kopen. Je kunt altijd rekenen op een snelle levering, gratis verzending vanaf €75 en veilige betaalmethoden.

Een confetti kanon geeft sfeer aan elk feestje

Handheld confetticannons zijn een ideale sfeerverhoger op feesten, festivals, bedrijfsopeningen en bruiloften. Ze zijn eenvoudig in gebruik aangezien ze afschieten door aan de onderkant de buis te draaien. Er is dus geen bekabeling of afschietapparatuur nodig. We verkopen de handheld confettishooters in verschillende uitvoeringen. Zo verschilt de lengte en maken we onderscheid in metallic confetti en papieren confetti. De metallic confetti glinstert als er licht op schijnt, het reflecteert dus. Zo maak je je feestje nóg feestelijker!

Welk confetti kanon, die wij te koop aanbieden, kies jij?

Weet jij al welk confetti kanon je kiest die wij te koop aanbieden? Plaats dan voor 18.00u een bestelling en Fritz-Events levert jouw aankoop vaak morgen al af. Wens je persoonlijk advies over welk product geschikt is voor jou? Neem dan gerust even contact met ons op door te bellen naar 0485-310001. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord en helpen je bij het maken van een weloverwogen keuze. Natuurlijk heten we jou ook van harte welkom in onze showroom in Cuijk.