Handheld confetticannons

Prijs
Min: €0
Max: €10
Merken
Kleur
Toon meer
Lengte
Handheld Confetti hartjes Cannon 50cm wit
€ 7,15
Handheld Confetti hartjes Cannon 28cm wit
€ 4,75
Handheld Confetti Cannon 50cm rood metallic
€ 6,95
Handheld Confetti Cannon 50cm roze metallic
€ 6,95
Handheld Confetti Cannon 50cm donkergroen metallic
€ 6,95
Handheld Confetti Cannon 50cm multicolour metallic
€ 6,95
Handheld Confetti Cannon 50cm donkerblauw metallic
€ 6,95
Handheld Confetti Cannon 28cm multicolour
€ 3,50
Handheld Confetti Cannon 28cm wit
€ 3,50
Handheld Confetti Cannon 28cm zilver
€ 4,25
Handheld Confetti Cannon 28cm goud
€ 4,25
Handheld Confetti Cannon 28cm wit+zilver
€ 3,95
Handheld Confetti hartjes Cannon 28cm rood
€ 4,50
Handheld Cannon 28cm leeg
€ 3,25
Handheld Confetti Cannon 50cm multicolour
€ 5,95
Handheld Cannon 50cm leeg
€ 4,75
Handheld Confetti Cannon 50cm zilver metallic
€ 6,95
Handheld Confetti Cannon 50cm wit+zilver
€ 6,25
Handheld Confetti Cannon 50cm goud metallic
€ 6,95
Handheld Confetti Cannon 50cm rood
€ 5,95

Confetti kanon kopen

Wanneer je van plan bent om een evenement of grote show te organiseren, dan is het geen verkeerd idee om een confetti kanon te kopen. Dan is je show pas écht compleet. Maar waar wordt een degelijk confetti kanon te koop aangeboden? Bij Fritz-Events natuurlijk! Wij zijn een ervaren bedrijf in licht- en geluidsproducten. In onze showroom, gelegen in Cuijk, van wel 200 m² kun je zes dagen per week terecht en staan onze medewerkers je graag te woord voor persoonlijk advies.

Eenvoudig je confetti canon online kopen

Niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen? Wanneer je liever vanuit je luie stoel een bestelling plaatst, dan kan dat in onze webshop. Dat is echter niet de enige service die je kunt verwachten als je een confetti kanon gaat kopen. Je kunt altijd rekenen op een snelle levering, gratis verzending vanaf €75 en veilige betaalmethoden.

Een confetti kanon geeft sfeer aan elk feestje

Handheld confetticannons zijn een ideale sfeerverhoger op feesten, festivals, bedrijfsopeningen en bruiloften. Ze zijn eenvoudig in gebruik aangezien ze afschieten door aan de onderkant de buis te draaien. Er is dus geen bekabeling of afschietapparatuur nodig. We verkopen de handheld confettishooters in verschillende uitvoeringen. Zo verschilt de lengte en maken we onderscheid in metallic confetti en papieren confetti. De metallic confetti glinstert als er licht op schijnt, het reflecteert dus. Zo maak je je feestje nóg feestelijker!

Welk confetti kanon, die wij te koop aanbieden, kies jij?

Weet jij al welk confetti kanon je kiest die wij te koop aanbieden? Plaats dan voor 18.00u een bestelling en Fritz-Events levert jouw aankoop vaak morgen al af. Wens je persoonlijk advies over welk product geschikt is voor jou? Neem dan gerust even contact met ons op door te bellen naar 0485-310001. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord en helpen je bij het maken van een weloverwogen keuze. Natuurlijk heten we jou ook van harte welkom in onze showroom in Cuijk.