Beamz SB2000LED rook- en bellenblaasmachine met LEDs

160527
€239,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Je hebt rookmachines en je hebt bellenblaasmachines. De Beamz SB2000LED combineert beiden en maakt bellen gevuld met rook. Bovendien maken de LED's aan de voorzijde van het apparaat het geheel compleet!
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Beamz
  • EAN:8715693289404
  • Artikelnummer:160527
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Als eerste is de Beamz SB2000LED een behoorlijke bellenblaasmachine. Hij is uitgerust met 2 radars die door het compartiment met bellenblaasvloeistof gaan. Achterin én voorin het apparaat zorgen ventilators dat de bellen maximaal de lucht in worden geblazen. Dankzij de wielen rol je het apparaat eenvoudig naar de juiste locatie.

Rookmachine
Maar dan komt de feature zoals we die niet snel zien bij een bellenblaasmachine. Deze machine is namelijk ook voorzien van een warmte-element en vult de bellen met rook! Dit zorgt niet alleen voor een leuk effect, maar ook een optimale spreiding van de rook. De SB2000LED is gemakkelijk te vullen, eenvoudig te gebruiken en eenvoudig te reinigen. Aan het einde van de show, heb je geen problemen met opruimen dankzij het vloeistofafvoersysteem.

Beamz SB2000LED
De Beamz SB2000 heeft natuurlijk niet voor niets de toevoeging LED gekregen. Aan de voorkant zitten in totaal 18 LEDs van 3 Watt elk. Je kunt ze in de kleuren rood, groen en blauw laten oplichten. Zeker in combinatie met de bellen is dit een erg leuk effect.

Bediening
Op de achterkant van de Beamz SB2000LED zit een LCD display. Hiermee kun je de machine handmatig bedienen of een timerfunctie inschakelen. Wil je liever zelf de controle houden, kies er dan voor om de machine via DMX aan te sturen met een DMX controller. Met 8 kanalen regel je dan de rook, ventilator, dimmer, kleuren en stroboscoop.

Specificaties:
-Beamz SB2000LED Rook- & bellenblaasmachine met 3-in-1 LED's
-18 krachtige LED's van 3W elk
-Tankinhoud: 1,35 liter
-Rood, groen en blauw kleurenmenging
-Krachtige dubbele fans
-2 Groot bubble wielen
-DMX en stand-alone modus
-DMX in/uitgang via 3-pin XLR
-Bedieningspaneel met LCD-display
-IEC-connector ingang
-DMX kanalen: 8
-Afmetingen: 530 x 380 x 335mm
-Gewicht: 11,9 kg
-Let op: zonder bellenblaasvloeistof werkt dit product niet

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen