Shure draadloos demo-avond

Shure staat bekend om haar draadloze microfoons van topkwaliteit, maar wanneer kies je nu voor welke serie? Hoe zet je de systemen het beste in en wat moet je vooral ook níet doen? Op woensdagavond 24 januari krijg je antwoord op deze en vele andere vragen.

Shure neemt je die avond namelijk mee in de wereld van de draadloze microfoons. Shure-specialisten Daniel Kee en Tom Verkerk komen je er alles over uitleggen en laten zien.

Graag vooraf aanmelden via dit formulier.

Wat komt aan bod?

  • Van instap tot pro: wanneer kies je voor welk systeem? Van BLX, via GLX-D+ en SLX-D naar QLX-D. Het gehele portfolio komt aan bod. Ook ULXD en Axient-Digital worden kort behandeld, al zal hier niet de focus op liggen.
  • Best practice: hoe zet je draadloze microfoons het beste in en hoe eenvoudig is het eigenlijk? Wat moet je doen en wat moet je vooral ook níet doen?
  • Frequenties: de huidige situatie en de toekomst, ervaringen uit de grootste professionele producties, het komt allemaal aan bod.
  • Speel en win: toffe quiz met een leuke prijs.
  • Workshop: tijd om de handen uit de mouwen te steken en de producten te testen. Uiteraard is er hier ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de mannen van Shure.

Kortom: wil jij meer weten over draadloze microfoons van Shure of heb je een prangende vraag voor een van de Shure-specialisten? Kom dan op 24 januari naar onze winkel in Cuijk!

Wanneer?
Woensdag 24 januari
Aanvang: 19 u
Inloop: +/- 15 minuten voor aanvang
Einde: uiterlijk 22.30 uur (eerder weggaan is geen probleem)

Waar?
Fritz-Events Showroom
Hulsbos 7
5431 NZ CUIJK

Aanmelden
Vooraf aanmelden is gewenst en kan via dit formulier.