Sennheiser EW-D(X) demo-avond

De ontwikkeling op het gebied van draadloze microfoonsystemen staat alles behalve stil. Dat zie je zeker ook bij Sennheiser. Na Evolution Wireless G4 kwam Evolution Wireless Digital (EW-D en EW-DX). Tijd voor een demo-avond dachten wij. Op woensdag 5 april vertellen twee Sennheiser-vertegenwoordigers je alle ins en outs over EW-D en EW-DX. Het maakt niet uit of je al veel of weinig weet over draadloze microfoons, deze avond is voor iedereen de moeite waard. De toegang is gratis.

Graag vooraf aanmelden via dit formulier.

Wat komt aan bod?

Gedurende deze sessie leer je de serie en de bijbehorende software goed kennen. Je maakt kennis met eigenschappen als 134 dB dynamisch bereik, E-ink display, intermodulatie-vrij, spectrum efficiëntie, linkstabiliteit en grote schakelbandbreedte en leert wat deze eigenschappen betekenen in gebruiksgemak voor jou als gebruiker.

Ook verschillende toepassingen worden toegelicht, variërend van liveoptredens van bandjes, theater, verhuur (professional audio) tot vergadering en presentaties in bedrijfs- en onderwijsfaciliteiten (business communication). Daarnaast komt frequentieplanning bij theaterproducties, bandjes en festivals aan bod. Je leert waarom meerkanaalssystemen opzetten en beheren met EW-D kinderspel is en je werk een stuk aangenamer maakt. 

Wanneer?
Woensdag 5 april
Aanvang: 19 u
Inloop: +/- 15 minuten voor aanvang
Einde: uiterlijk 22.30 uur (eerder weggaan is uiteraard geen probleem)

Waar?
Fritz-Events Showroom
Weldaad 7b
5431 SM CUIJK

Sprekers
Vincent Tilgenkamp , Technical Application Engineer | Sennheiser
Ivo Dousi, Business Development Manager | Sennheiser

Aanmelden
Vooraf aanmelden is gewenst en kan via dit formulier.