Pioneer demo-avond

UPDATE 16-03-2020: Gezien de huidige situatie rond het coronavirus, zien wij ons helaas genoodzaakt de Pioneer demo-avond op 25 maart te annuleren. Wellicht dat deze later dit jaar alsnog doorgang zal vinden. Daarover zullen wij jullie tijdig informeren.

UPDATE 13-03-2020: Wij krijgen op dit moment vragen over het wel of niet doorgaan van de Pioneer demo-avond: rekordbox. We wachten de situatie voor nu nog even af, aangezien de ontwikkelingen rond het coronavirus elkaar snel opvolgen. Als we nieuws hebben, melden we dit hier en op Facebook. Stay tuned...

Heb jij altijd al alles willen weten over rekordbox? Kom dan op woensdag 25 maart naar de Pioneer demo-avond bij Fritz-Events! Pioneer-goeroe Jeroen Groenendijk laat je tijdens deze avond alle ins en outs van het dj-programma zien. Daarnaast wordt de gloednieuwe XDJ-XZ dj-controller gedemonstreerd.

Inhoud van de demo

Rekordbox zit boordevol mogelijkheden voor dj’s. Zo kun je er onder meer jouw muziek mee beheren, en nummers en zelfs complete dj-sets mee voorbereiden. Maar dat is nog lang niet alles. De software bevat allerlei handige features, zaken waar jij misschien nog niet eens weet van hebt. Na deze demo-avond wel. Denk aan functies als Playlist pallet en MyTags. Jeroen gaat ervoor zorgen dat jij nog beter uit de voeten kunt met rekordbox en helpt je jouw dj-skills naar een hoger niveau te tillen. Je kunt bij hem terecht voor al jouw vragen. De demo is voor zowel beginners als gevorderden interessant.

Algemene informatie

De entree van de Pioneer demo-avond is geheel gratis en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Aanvang: 19.00 uur. Vergeet je ook vooral niet aan te melden voor het Facebook-evenement.