Orange Friday

Black Friday? Orange Friday zul je bedoelen! Maar wel een weekje eerder en een heel weekend. Op vrijdag 20, zaterdag 21 én zondag 22 november 2020 ontvang je bij Fritz-Events namelijk 7,5% korting op het gehele assortiment! Profiteer door de kortingscode OF2020 te gebruiken in de winkelwagen.

Het is de laatste keer dit jaar dat we een algehele kortingsactie houden dus koop snel nog die luidspreker, microfoon of lamp die je altijd al gewild hebt. Overigens geldt de korting ook in onze winkel in Cuijk, dus kom gerust eens een kijkje nemen. Houd je daarbij uiteraard wel aan de geldende coronamaatregelen.

Waarom Orange Friday?

Black Friday is voor veel mensen tegenwoordig een bekend concept, maar bij Fritz-Events doen we het net even anders. Wij hebben Orange Friday, onze eigen versie van Black Friday. Een weekje eerder, maar wel een heel weekend lang! Een van de redenen waarom we hiervoor kiezen, is om de drukte die rond Black Friday ontstaat bij PostNL en andere bezorgbedrijven voor te zijn. Hierdoor is de kans dat jouw bestelling te laat wordt bezorgd, een stuk kleiner.