Allen & Heath CQ mixers demo-avond

Allen & Heath heeft onlangs de nieuwe CQ mixers op de markt gebracht. Deze aantrekkelijke serie bestaat uit drie compacte en bovendien betaalbare digitale mengpanelen. Hoog tijd voor een demo-avond dus!

Op woensdagavond 13 december komt Allen & Heath-specialist Fred Thomas je alles over deze mixers vertellen en laten zien. Het maakt niet uit of je al veel of weinig weet over digitale mengtafels, deze avond is voor iedereen de moeite waard.

Graag vooraf aanmelden via dit formulier.

 

Wat komt aan bod?

Gedurende deze sessie leer je alle ins en outs van de CQ serie. Zo kom je bijvoorbeeld alles te weten over de reeks zeer handige features van deze mengtafels waardoor je er snel en eenvoudig kunt mixen. Ze hebben onder meer een Gain assistent die het gainniveau aanpast op ingangskanalen. Ook is er de Feedback assistent die feedback voorkomt. Je zult zien dat de CQ mengpanelen voor een veelvoud aan toepassingen geschikt zijn. Denk aan thuisopnames en streaming, bandrepetities, liveoptredens en presentaties. Bovendien zijn ze niet duur!

Er valt nog veel meer te vertellen over de CQ mixers en juist daarom loont het om op 13 december naar onze winkel in Cuijk te komen. Wil je toch alvast wat meer weten? Bekijk dan hier de CQ mixers en accessoires.

Wanneer?
Woensdag 13 december
Aanvang: 19 u
Inloop: +/- 15 minuten voor aanvang
Einde: uiterlijk 22.30 uur (eerder weggaan is geen probleem)

Waar?
Fritz-Events Showroom
Hulsbos 7
5431 NZ CUIJK

Aanmelden
Vooraf aanmelden is gewenst en kan via dit formulier.