Pioneer Interface 2 DVS audio-interface

INTERFACE2
€299,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Pioneer Interface 2 maakt Rekordbox DVS toegankelijk voor iedereen, overal. Dankzij deze 2-kanaals audio-interface kun je scratchen en de muziek uit je rekordbox-bibliotheek beheren aan de hand van de DJ-uitrusting van je voorkeur.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Pioneer
  • EAN:4573201240934
  • Artikelnummer:INTERFACE2
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Dankzij zijn kristalheldere geluid, dat hij geërfd heeft van Pioneers professioneel DJ-materiaal, garandeert de Interface 2 altijd professionele audio. Audiobestanden tot een samplingfrequentie van 96 kHz worden ondersteund door de kwaliteitsvolle D/A-converter, die ontworpen is om een geluid van clubniveau te leveren.

Vinyl omzetten naar je Rekordbox collectie
Met de Pioneer Interface 2 kun je heel eenvoudig platen om analoge geluidsbronnen opnemen en opslaan in Rekordbox. De Interface 2 is ontworpen om de aardingsdraden van je draaitafels stevig vast te houden, zodat ruis zo veel mogelijk beperkt wordt. De GND-knop blijft altijd bevestigd, zelfs wanneer hij volledig gedraaid wordt.

In de doos
De Pioneer Interface 2 DVS audio-interface wordt geleverd met licenties voor Rekordbox DJ en Rekordbox DVS, 2 control vinyls, USB kabel, stroomkabel en 4 audiokabels. Je kunt dus direct aan de slag!Specificaties:
-Pioneer Interface 2 DVS audio-interface
-Robuuste aluminium behuizing
-Geluidskaart: 24 bit/96 kHz
-Frequentiebereik: 20 - 20.000 Hz
-Ingangen: 2x Phono/Line (RCA)
-Uitgangen: 2x Line (RCA)
-1x USB B poort
-Geleverd met: Rekordbox DJ licentie, Rekordbox DVS licentie, 2x 12 inch tijdcode vinyls, voedingskabel, USB kabel, 4x RCA kabel
-Afmetingen: 141 x 32.5 x 127.8mm (BxHxD)
-Gewicht: 600 gram

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen