Gaffa tape

Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m oranje

€5,25

Zoek je oranje gaffa tape? Kijk dan zeker eens naar deze rol van het merk Deltec. Deze gaffertape is oerdegelijk, maar toch eenvoudig op maat te scheuren. Hij is dan ook perfect voor de professionele gebruiker. De rol is 50mm breed en 25m lang.

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m zwart

€9,95

Naast Nichiban is er nog een merk wat net zo'n goede gaffa tape levert en dat is Deltec. Dit Nederlandse merk levert professionele gaffer tape tegen een scherp tarief. Deze rol zwarte tape heeft een breedte van 50mm en een lengte van 50m.

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m wit

€9,95

De Deltec Gaffertape Pro is door langdurig testen en verbeteren nu op de maximale kwaliteit. Deze witte gaffa/gaffer tape laat geen lijmresten achter, plakt op allerlei ondergronden en is bestand tegen water en olie. De rol is 50mm breed en 50m lang.

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m grijs

€9,95

Gaffa tape is niet te vergelijken met de bekende Duct-tape. Deze professionele Deltec Gaffertape Pro is speciaal ontwikkeld voor de licht-, geluid- en theaterindustrie. Maximale kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Dit is de grijze uitvoering.

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m rood

€9,95

De Deltec Gaffertape Pro is een professionele tape voor gebruik op podia en dergelijke. Deze rode tape laat geen lijmresten achter en plakt op ondergronden zoals beton, metaal, textiel en kunststof. Ideaal voor het plaatsen van rode lopers!

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m oranje

€9,95

Deze Deltec Gaffertape Pro in het frisse kleurtje oranje is inzetbaar voor allerlei toepassingen. Deze Deltec gaffa tape laat geen lijmresten achter, plakt op vrijwel alle ondergronden en is ook geschikt voor buiten.

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m blauw

€9,95

Met deze professionele gaffa/gaffer tape van het merk Deltec tape je eenvoudig alles vast of markeer je locaties op een podium. Deze tape is door langdurig doorontwikkelen van de hoogste kwaliteit.

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m bruin

€9,95

Gaffatape of gaffertape is een onmisbaar product in de wereld van het licht-, geluid en theatertechniek. Deze rol bruine tape is bruikbaar voor eindeloos veel toepassingen en het mooiste is dat hij geen lijmresten achterlaat.

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m geel

€9,95

Deze Deltec Gaffertape Pro is bruikbaar voor oneindig veel toepassingen. De tape heeft vele voordelen ten opzichte van andere merken. Zo laat hij geen lijmresten achter en kleeft op allerlei ondergronden zowel binnen als buiten.

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m groen

€9,95

De professionele gaffertape van het Nederlandse merk Deltec is van extreem hoge kwaliteit en heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Deze tape laat geen lijmresten achter en plakt op vele ondergronden.

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m mat zwart

€10,95

Naast de normale zwarte gaffa tape heeft Deltec ook een mat zwarte uitvoering, ideaal als iets nog minder moet opvallen en dus niet mag reflecteren. De Deltec Gaffertape Pro is van de hoogste kwaliteit en laat geen lijmresten achter.

Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m fluoriserend roze

€7,95

Fluoriserende tape is extra opvallend en licht mooi op wanneer er bijvoorbeeld blacklight op schijnt. Deze rol bevat 25m roze fluoriserende tape van het merk Deltec. De breedte van de rol is 50mm.

Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m fluoriserend groen

€7,95

Fluoriserende tape is extra opvallend en licht mooi op wanneer er bijvoorbeeld blacklight op schijnt. Deze rol bevat 25m groene fluoriserende tape van het merk Deltec. De breedte van de rol is 50mm.

Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m fluoriserend geel

€7,95

Fluoriserende tape is extra opvallend en licht mooi op wanneer er bijvoorbeeld blacklight op schijnt. Deze rol bevat 25m gele fluoriserende tape van het merk Deltec. De breedte van de rol is 50mm.

Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m fluoriserend oranje

€7,95

Fluoriserende tape is extra opvallend en licht mooi op wanneer er bijvoorbeeld blacklight op schijnt. Deze rol bevat 25m oranje fluoriserende tape van het merk Deltec. De breedte van de rol is 50mm.

Nichiban Gaffa tape rol 19mm 50m wit

€5,00

Deze Nichiban gaffa tape van 19mm breed en 50m lang wordt vooral gebruikt als markeringstape voor bijvoorbeeld lichtcontrollers en mengtafels. Dit is de witte versie.

Nichiban Gaffa tape rol 19mm 50m geel

€5,00

Deze Nichiban gaffa tape van 19mm breed en 50m lang wordt vooral gebruikt als markeringstape voor bijvoorbeeld lichtcontrollers en mengtafels. Dit is de gele versie.

Nichiban Gaffa tape rol 50mm 50m zwart

€10,50

Nichiban is hét merk op het gebied van gaffa tape. We verkopen het in allerlei maten en kleuren. Deze rol is 50mm breed en 50m lang, de meestverkochte maat. De kleur van deze rol is zwart.

Nichiban Gaffa tape rol 50mm 50m wit

€10,50

Nichiban is hét merk op het gebied van gaffa tape. We verkopen het in allerlei maten en kleuren. Deze rol is 50mm breed en 50m lang, de meestverkochte maat. De kleur van deze rol is wit.

Nichiban Gaffa tape rol 50mm 50m grijs

€10,50

Nichiban is hét merk op het gebied van gaffa tape. We verkopen het in allerlei maten en kleuren. Deze rol is 50mm breed en 50m lang, de meestverkochte maat. De kleur van deze rol is grijs.

Gaffer tape kopen

Gaffer tape, waar kun je dat het best kopen? Fritz-Events is waar je moet zijn. Gaffer tape, ook wel gaffa tape genoemd, is de meest gebruikte tape in de licht- en geluidwereld, maar ook bij de brandweer, politie en in televisiestudio's komen we deze rollen veelvuldig tegen. Je kunt gaffa tape kopen in diverse kleuren, breedtes en lengtes. De tape is makkelijk af te scheuren en wordt werkelijk overal voor gebruikt. Zo is het ook mogelijk om gaffa tape te kopen voor het afplakken van kabels of het aanbrengen van markeringen op een podium.

Gaffer, ofwel gaffa, tape van verschillende merken kopen

In ons assortiment vind je tape van verschillende merken. Zo mag natuurlijk tape van het merk Nichiban niet ontbreken. Dit merk is al tientallen jaren marktleider op het gebied van gaffa tape. Ook kun je bij ons tape van het merk Deltec kopen. Dit merk is de laatste jaren met een opmars bezig. Ze leveren kwalitatief goede tapes met een hoge kleefkracht én met een voordelige prijs. Welk merk kies jij voor het kopen van gaffer tape?

Verzekerd van de beste service

Bij Fritz-Events vind je alles wat je nodig hebt om een feest, show of ander evenement te organiseren. Wanneer je besluit gaffer tape of andere benodigdheden voor je evenement bij ons te kopen, ontvang je altijd de allerbeste service. Zo ontvang je persoonlijk advies over welke materialen het meest geschikt zijn voor jouw evenement. Ook ben je bij ons altijd verzekerd van een snelle levering en maken we uitsluitend gebruik van veilige betaalmethoden. Jouw evenement, groot of klein, start bij Fritz-Eventz.

Bestel je tape vandaag nog in de webshop

Heb je al een keuze gemaakt over welk gaffa tape je wilt gaan kopen voor jouw evenement? Plaats dan meteen je bestelling via de webshop. Na enkele simpele stappen is jouw order voltooid en is je bestelling onderweg. Bestel je voor 18:00 uur? Dan verzenden we het product dezelfde dag nog. Wil je meer weten over ons assortiment? Of gebruikmaken van onze deskundigheid? Bel dan naar 0485-310001 en wij staan je graag te woord.  Uiteraard ben je ook welkom in onze showroom in Cuijk. Bekijk onze website voor de openingstijden.