Standaard voor desinfectiemiddel

Een standaard voor desinfectiemiddel is tegenwoordig dé oplossing op veel locaties om te voldoen aan de maatregelen om het corona virus tegen te gaan. Het advies is namelijk om regelmatig je handen te wassen. Hiermee neemt het risico op verspreiding af en kunnen we sneller weer terug samenzijn en samen genieten. Voor veel winkels, musea, restaurants, kroegen en andere openbare gelegenheden is een desinfectiestandaard dé oplossing, aangezien zij vaak niet standaard een desinfectie dispenser bij de voordeur hebben staan. Het voordeel van een standaard voor desinfectie is dat het op iedere locatie kan worden neergezet. Je klanten kunnen met een desinfectiepaal eenvoudig, veilig en snel hun handen desinfecteren. Je koopt een dergelijk desinfectiestandaard bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen en snelle levering.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €70
Merken
80340 standaard voor desinfectiemiddel
€ 75,00
€ 35,00
80320 Standaard voor zeepdispenser
€ 75,00
€ 45,00
80310 Standaard voor desinfectiemiddel
€ 69,00
80315 Standaard voor desinfectiemiddel XL
€ 60,00

Stevige en duurzame standaarden voor desinfectiemiddel

Onze desinfectiezuilen zijn gemaakt van stevige en duurzame materialen. Hierdoor hoef je slechts eenmalig kosten te maken voor de maatregelen die een langere tijd van kracht kunnen zijn. Alle desinfectiezuilen zijn voorzien van een lekbakje en een snel verstelbaar handgreep, waardoor je de juiste hoogte kunt bepalen voor jouw specifieke doelgroep. Mochten de maatregelen worden ingetrokken, dan kun je de standaard ombouwen tot microfoonstandaard en dit maakt dit een duurzame en recyclebare oplossing.

Andere Covid-19 preventie artikelen naast desinfectiestandaard

Is een desinfectiestandaard niet voldoende voor jouw organisatie om te voldoen aan de maatregelen om infectie verspreiding tegen te gaan? Neem dan gerust een kijkje in ons brede aanbod corona preventie artikelen en maak gebruik van onze gratis verzending vanaf €75, - door alle benodigdheden tegelijkertijd aan te schaffen. Zo hebben wij ook kuchschermen, waarschuwingstape, zeeppomp houders, desinfectiemiddelen en waarschuwingsborden.

Advies bij aanschaf van een desinfectiestandaard?

Is het belangrijk om een standaard voor desinfectie aan te schaffen, maar wil je daar graag advies over of heb je specifieke vragen over de bestelling of een product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen je namelijk voorzien van eerlijk en deskundig advies en helpen je direct vol enthousiasme in het beantwoorden van je vragen. Wil je artikelen morgen al in huis hebben? Koop dan direct beschikbare producten vóór 18.00 uur.