Waarschuwingstape

Wil je klanten of bezoekers door middel van waarschuwingstape eraan herinneren om voldoende afstand te houden? Door waarschuwingstape te gebruiken die specifiek verzoekt om 1,5 meter afstand te behouden, blijkt men de maatregelen beter na te leven dan de conventionele geel zwarte markeringstape. Men wordt hierdoor namelijk specifiek herinnerd om niet te dicht op elkaar te gaan staan. Social distancing tape koop je bij Fritz-Events door onze snelle levering en scherpe prijzen. Indien voorradig heb je de afstand houden tape morgen al in huis indien je vóór 18.00 uur koopt!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €300
Merken
Kleur
Vloer-markeringstape 50mm zwart-geel
€ 7,65
Vloer-markeringstape 50mm rood-wit
€ 9,15
Lijnentrekker voor vloermarkeringstape
€ 299,00

Waarschuwingstape in diverse talen beschikbaar

Ben jij een internationale ondernemer of trek jij bezoekers uit het buitenland? In dit geval is aan te bevelen om waarschuwingstape te kopen voor je specifieke doelgroep. Bij ons koop je waarschuwingstape in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Dit zijn namelijk de meest gesproken talen in Nederland. Voor het markeren van grote oppervlakten is het verstandig om direct een lijntrekker bij te bestellen. Hiermee ben je sneller klaar, zijn de tape lijnen rechter en voorkom je rugklachten.

Specificaties van onze waarschuwingstape

De markeringstape heeft uiteraard een goede kleeflaag die na gebruik gemakkelijk te verwijderen is zonder een vervelende plaklaag achter te laten. De tape bevat de letterlijke tekst "1,5 METER AFSTAND HOUDEN AUB". De tape is fel geel en de letters zijn zwart weergeven. De lengte van één rol is 66 meter en de tape is 5 cm breed.

Vragen bij het kopen van waarschuwingstape?

Heb je vragen over levertijden, voorraad of over de toepasbaarheid van de tape in jouw specifieke situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan namelijk 6 dagen per week direct voor je klaar om je vol enthousiasme van dienst te kunnen zijn. Besluit je bij ons te kopen, dan willen we je eraan herinneren dat verzending gratis is bij een ordergrootte vanaf €75, -. Mocht de waarschuwingstape die je bij ons wilt kopen niet onder deze regeling vallen, bekijk dan ook gerust onze andere corona preventie artikelen, zoals kuchschermen, desinfectiezuilen en zeeppomphouders.