MagicFX Power Shot

MFX0301
€180,00
  • Beschikbaarheid: Neem contact met ons op voor de levertijd
De Magic FX power Shot is een van de meest verkochte confetti schietsystemen van Europa. Plaats een confetti- of streamercannon in de Power Shot en schieten maar!
Meer informatie
Bestel 2 voor €174,60 per stuk en bespaar 3%

Product omschrijving

  • Merk:MagicFX
  • EAN:8718627665008
  • Artikelnummer:MFX0301
  • Beschikbaarheid: Neem contact met ons op voor de levertijd

De Power Shot van Magic FX is ongetwijfeld het meest eenvoudige basisstation voor het afschieten van professionele confetti en streamers. Voor de Power Shot zijn tientallen elektrische cannons te koop in verschillende lengtes en kleuren. Plaats simpelweg een elektrische cannon in het basisstation en verbind deze met elkaar, door middel van het kabeltje dat aan de cannon bevestigd is. Zodra de Power Shot spanning krijgt van een normaal 230V stopcontact, zal de confetti worden afgeschoten. Ook het afschieten van meerdere buizen tegelijk is geen enkel probleem. De Power Shots kunnen namelijk eenvoudig aan elkaar gelinkt worden, danzkij de 230V Powercon-uitgang die we op het basisstation aantreffen.

Snelle handelingen
In tegenstelling tot het vorige systeem van Magic FX, is de Power Shot binnen enkele seconden klaar voor gebruik. Zo wordt het ook mogelijk om met één basisstation in korte tijd meerdere buizen af te schieten. Zodra de Power Shot spanning krijgt gaat er een klein lampje branden en worden de streamers of confetti afgeschoten. Om volledige controle te krijgen is het mogelijk ze via DMX te bedienen, of via een voetcontroller. Onze tip is dan ook om vooraf de aangesloten Power Shots te controleren zonder dat de cannons zijn aangesloten.

Let op: dit product wordt geleverd zonder Powerconkabel!Specificaties:
-Afmetingen: 13 x 12 x 16cm
-Gewicht: 1.7 kg
-Voltage: 230V
-Uitgevoerd met Neutrik Powercon ingang en uitgang
-Ook te bedienen via een DMX controller, switchpack of voetcontroller
-Kleur: zwart
-Power: 100W
-Bereik:
*Electric confetti cannons 40cm: 5 meter
*Electric confetti cannons 80cm: 12 meter
*Electric streamer cannons 40cm: 12 meter
*Electric streamer cannons 80cm: 20 meter
-Garantie: 3 jaar
Let op: dit product wordt geleverd zonder Powerconkabel!

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen