Overige kleurenfilters

Ben je in het bezit van een TL buis of PAR 36 puntspot die je graag wilt voorzien van een kleurenfilter om een bepaalde sfeer te creëren? Binnen deze categorie vind je kleurkapjes en TL-filters in diverse kleuren. De C-tube kleurenfilters van Showtec kunnen in een keer een hele ruimte van kleur veranderen. Een C-tube TL buis of puntspot kleurenfilter koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events. Wij hanteren namelijk scherpe prijzen, verzending is gratis bij een ordergrootte vanaf €75,- en bestel je vóór 18 uur vandaag, dan heb je voorradige producten morgen al in huis!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €10
Merken
C-tube TL-filter 128C Bright Pink
€ 7,65
C-tube TL-filter 113C Magenta
€ 7,65
C-tube TL-filter 101C Yellow
€ 7,65
C-tube TL-filter 010 Medium Yellow
€ 7,65
C-tube TL-filter 026 Bright Red
€ 7,65
C-tube TL-filter 119C Dark Blue
€ 7,65
C-tube TL-filter 121C Evergreen
€ 7,65
C-tube TL-filter 126C Mauve
€ 7,65
C-tube TL-filter 139C Primary Green
€ 7,65
C-tube TL-filter 181 Congo Blue
€ 7,65
C-tube TL-filter UV
€ 7,65

Divers aanbod kleurenfilters voor diverse verlichting

Niet alleen kun je bij ons terecht voor een kleurenfilter met afmetingen voor een TL-buis of puntspot. Ook voor diverse formaten PAR spots en theaterspots hebben wij maatwerk oplossingen per kleur of per set. Wil je liever een groot vel of een rol waaruit je maatwerk oplossingen kunt snijden, dan kan dit uiteraard ook. Kleurenfilters voor C-tube TL buizen vind je in diverse typen rood, roze, geel, oranje, roze, groen en blauw.

Ook de verlichting koop je bij Fritz-Events

Ben je naast een kleurenfilter op zoek naar podiumverlichting of andere lichteffecten, dan is het verstandig om alles tegelijk bij ons te bestellen om gebruik te kunnen maken van onze gratis verzending. Wij hebben namelijk 15.000+ producten op het gebied van licht, geluid, DJ gear & special effects.

Zit je type of formaat kleurenfilter er niet tussen?

Zit je gewenste kleurenfilter niet in ons online assortiment? Neem dan direct contact op met onze klantenservice en je wordt gelijk geholpen. Bij ons hoef je namelijk niet op een reactie te wachten en besluit je te bellen, dan nemen wij gelijk de telefoon op zonder wachttijden of keuzemenu. Daarnaast kun je onze 200m2 grote showroom bezoeken in het gezellige Brabantse Cuijk.