Lichtcontroller accessoires

Showtec Stofhoes voor Banana Wing

€32,90

Deze nylon stofhoes is door Showtec speciaal ontwikkeld voor de Banana Wing. Natuurlijk wil je voorkomen dat er stof of vuil tussen de faders gaat zitten. Met deze mooi passende stofhoes heb je hier geen problemen mee.

Showtec Stofhoes voor Chimp 300

€61,90

Met deze Showtec stofhoes bescherm je je Showtec Chimp 300 lichtcontroller tegen stof en spetters op de momenten dat hij niet wordt gebruikt. De stofhoes is gemaakt van nylon en speciaal voor de Chimp 300 ontwikkeld.

Showtec Kunststof rand voor diverse controllers 6 HE

€17,00

Veel Showtec DMX controllers worden geleverd met kunststof beschermranden. Deze kunnen eraf gehaald worden voor 19 inch montage en raken dus regelmatig kwijt. Deze uitvoering is 6 HE hoog.

Showtec Kunststof rand voor diverse controllers 4 HE

€10,50

Veel Showtec DMX controllers worden geleverd met kunststof beschermranden. Deze kunnen eraf gehaald worden voor 19 inch montage en raken dus regelmatig kwijt. Deze uitvoering is 4 HE hoog.

Showtec Stofhoes voor Chimp 100

€33,90

Deze stofhoes is perfect om je Chimp 100 lichttafel te beschermen in de pauzes tijdens een evenement of als de tafel simpelweg niet gebruikt wordt bij gebruik op een vaste locatie. De hoes is gemaakt van nylon en is speciaal voor de Chimp 100.