LED strips & lichtslangen

Vellight LAREC Lichtslang eindkapjes met krimpkous (set van 5 stuks)

€2,95

Maak je lichtslang op maat en werk deze netjes af met deze lichtslang eindkapjes. De eindkapjes zijn geschikt voor lichtslang van 13mm.

Showtec Flexstrip Set 3 meter RGBW LED-strip + controller

€52,90

Deze Showtec Flex Strip combineert rood, groen en blauw (RGB) met een mooie warm witte kleur. Zo kun je mooie pasteltinten maken, waardoor deze LED-strip voor vele toepassingen geschikt is. Hij is voorzien van een zelfklevende strip.

Showtec Flexstrip Set 3 meter RGB LED-strip + controller

€39,00

Heb je 2 linkerhanden en wil je toch graag zelf een LED-strip monteren en aansluiten? Met deze set van Showtec kan het. De Flexstrip is een complete set met 3 meter RGB lichtslang en alle benodigdheden.

Showtec LED Flexilight koppelset

€1,25

Deze koppelsetjes kunnen worden gebruikt voor het verbinden van 2 LED Flexilight lichtslangen.

Beamz LED Tape Kit LED strip 5m blauw

€36,90

Wil jij een vitrine, tv-meubel, tuinhuisje of DJ-meubel voorzien van blauw licht? Bekijk dan eens de 5 meter lange LED Tape Kit van het merk Beamz.

Beamz LED Tape Kit LED strip 5m wit

€36,90

Met de Beamz LED Tape Kit kan je verschillende objecten voorzien van wit licht. Deze 5 meter lange LED strip is er in meerdere kleuren leverbaar.

Beamz LED Tape Kit LED strip 5m warmwit

€36,90

Geef warme wit-tinten in- of buitenshuis met de Beamz LED Tape Kit. De 5 meter lange strip is eenvoudig aan te brengen en is te knippen zodat alleen daar waar jij dat wilt het licht zit.

Beamz LED Tape Kit LED strip 5m RGB

€44,90

Kan jij niet kiezen tussen de kleuren van onze LED strips? De Beamz LED Tabe Kit is een 5 meter lange LED strip met afstandbediening zodat je zelf de kleuren aan kunt passen.