LED strips & lichtslangen

Vellight LAREC Lichtslang eindkapjes met krimpkous (set van 5 stuks)

€2,95

Maak je lichtslang op maat en werk deze netjes af met deze lichtslang eindkapjes. De eindkapjes zijn geschikt voor lichtslang van 13mm.

Showtec Flexstrip Set 3 meter RGBW LED-strip + controller

€45,40

Deze Showtec Flex Strip combineert rood, groen en blauw (RGB) met een mooie warm witte kleur. Zo kun je mooie pasteltinten maken, waardoor deze LED-strip voor vele toepassingen geschikt is. Hij is voorzien van een zelfklevende strip.

Showtec Flexstrip Set 3 meter RGB LED-strip + controller

€33,00

Heb je 2 linkerhanden en wil je toch graag zelf een LED-strip monteren en aansluiten? Met deze set van Showtec kan het. De Flexstrip is een complete set met 3 meter RGB lichtslang en alle benodigdheden.

Showtec Digital Flexstrip Set 5 meter RGB LED-strip + controller

€61,90

Deze Digital Flexstrip van Showtec is een mooie en degelijke RGB LED-strip met een lengte van 5 meter. Met de afstandsbediening kun je hem naar wens instellen.

Showtec LED Flexilight koppelset

€1,25

Deze koppelsetjes kunnen worden gebruikt voor het verbinden van 2 LED Flexilight lichtslangen.

Showtec LED Flexilight eindkapjes

€0,50

Deze LED Flexilight eindkapjes kun je gebruiken om je Flexilight lichtslang te voorzien van bescherming zodra je hem op gaat delen in stukken.

Beamz LED Tape Kit LED strip 5m wit

€29,00

Met de Beamz LED Tape Kit kan je verschillende objecten voorzien van wit licht. Deze 5 meter lange LED strip is er in meerdere kleuren leverbaar. Een sfeerverhogend effect staat vast!

Beamz LED Tape Kit LED strip 5m warm wit

€29,00

Geef warme wittinten in- of buitenshuis met de Beamz LED Tape Kit. De 5 meter lange strip is eenvoudig aan te brengen en is te knippen zodat alleen daar waar jij dat wilt het licht zit.

Beamz LED Tape Kit LED strip 5m RGB

€39,00

Kan jij niet kiezen tussen de kleuren van onze LED strips? De Beamz LED Tabe Kit is een 5 meter lange RGB LED strip met afstandbediening die drie verschillende kan maken. En je kunt de kleuren ook nog eens zelf aanpassen.

Showtec Flex-Strip Crystal-120 CW 24V LED-strip 5 meter

€56,90

De Showtec Flex-Strip Crystal-120 is een LED-strip bestaande uit maar liefst 120 LED's per meter. Dit zorgt voor een mooie gebundelde hoeveelheid licht.

Showtec Flex-Strip Crystal-30 CW 12V LED-strip 5m

€55,50

Met deze Flex-Strip Crystal-30 CW van Showtec creëer je een mooie, koelwitte kleur. Hij heeft een kleurtemperatuur van 6000K en bevat 30 LED's per meter.

JB Systems ALU-CORNER-15mm aluminium LED-strip hoekprofiel

€24,90

Plaats een LED-strip in een hoek met dit nette aluminium hoekprofiel. Dit profiel maakt een knik van 90 graden waardoor hij perfect in alle haakse hoeken past. Aan de binnenkant zit een strip van 10mm voor plaatsing van een LED-strip.

Showtec Flexstrip Set 5 meter RGB LED-strip + controller

€24,00

Deze Showtec Flexstrip Set bevat een LED-strip van 5 meter, een controller, een afstandsbediening en een voeding. Per meter bevat deze strip 30 RGB LEDs. Doordat de strip zelfklevend is, is bevestigen een eitje.

Showtec Flex-Strip Crystal-60 WW 12V LED-strip 5 meter

€79,10

Deze Flex-Strip Crystal-60 van Showtec is erg mooi voor bijvoorbeeld een keuken of een showroom. Hij voorziet je van een warmwitte kleur om een extra dimensie te geven aan de ruimte.

Showtec Flexstrip Set 5 meter UV LED-strip + controller

€54,00

Deze Showtec Flexstrip is vijf meter lang en voorzien van 60 UV LEDs per meter. Hij wordt geleverd met controller en infraroodafstandsbediening. De strip is zelfklevend en dus gemakkelijk te bevestigen.

Eurolite LED lichtslang 5m rood

€24,95

Deze rode Eurolite lichtslang van 5 meter bestaat uit 180 leds. Hij is geschikt voor buitengebruik en spatwaterdicht (IP44). De slang is erg flexibel en gemaakt van plastic. Hij is volledig rond met een diameter van 1,3cm.

Showtec Flex-Strip Crystal-60 CW 12V LED-strip 5 meter

€79,90

Deze Flex-Strip Crystal-60 van Showtec is erg mooi voor bijvoorbeeld een keuken of een showroom. Hij bevat 60 LED's per meter voor een mooi gevuld geheel.