LED moving-heads

Beamz Illusion 2 LED moving-head

€499,00

De Beamz Illusion 2 LED moving-head is met zijn smalle beam lichtstraal en de 3 gekleurde LED-ringen uniek in zijn soort. De beam van slechts 4 graden zorgt met zijn 30 Watt LED voor felle stralen, de ringen zorgen voor een extra effect.

Cameo Hydrabeam 400RGBW 4 RGBW moving-heads op bar

€358,00

Deze hydrabeam bevat 4 moving-heads met ieder een 10 Watt CREE RGBW QUAD LED. De moving-heads zijn razend snel en hebben 16 geautomatiseerde programma's.

Showtec Phantom 30 LED beam moving-head

€399,00

Deze Showtec Phantom 30 LED is een 30W movinghead uit de wereldberoemde Phantom-serie van Showtec. Hij staat garant voor veel licht uit een kleine lamp. Iets waar iedere movinghead uit de Phantom-serie om bekend staat!

Showtec Phantom 65 Spot LED moving-head

€443,00

De Showtec Phantom 65 Spot is de opvolger van de zeer succesvolle Phantom 50 (MK2). De 65 Watt witte LED zorgt voor een nog krachtigere lichtbundel dan bij zijn voorganger, ook de kleuren en gobo's zijn nog mooier.

Showtec Kanjo Spot 10 LED moving-head

€167,00

Deze Kanjo Spot 10 is voorzien van een 10 Watt LED met een kleurtemperatuur van 7000K. Maak jouw show compleet met de vele modi van deze moving-head.

Beamz MHL74 Wash LED moving-head 7x10W

€104,00

Door de standalone modus laat je deze Beamz moving-head het werk doen. Natuurlijk kan de MHL74 ook gestuurd worden door een DMX-modus. Door de 7 QUAD 10 Watt LED's maak je leuke lichtbundels.

Beamz MHL90 Mini wash LED moving-head

€169,00

De Beamz MHL90 is een zeer compacte moving-head, hij is namelijk slechts 24,5cm hoog, ondanks zijn kleine formaat heeft hij wel een totaal vermogen van 90 Watt aan LED.

Beamz Panther 50 Spot LED moving-head
Sale

Beamz Panther 50 Spot LED moving-head

€399,00 €329,00

De Beamz Panther 50 Spot is een compacte moving-head waar een 40W LED in zit. Hij is verder uitgevoerd met een kleuren- en gobowiel. De Panther 50 kan stand-alone werken, maar ook via DMX worden aangestuurd.

Cameo Movobeam 100 LED moving-head

€444,00

De Cameo Movobeam 100 is een LED moving-head zoals we ze niet vaak zien. Zijn ontzettend compacte behuizing doet vermoeden dat er niet heel veel techniek in schuil kan gaan. Gelukkig is het tegendeel waar bij deze Movobeam 100.

Cameo NanoSpot 300 mini LED moving-head

€212,00

De naam zegt het eigenlijk al, deze Cameo NanoSpot 300 is erg klein, maar daarom juist erg geschikt voor drive-in shows of kroegen en feestcafés met een laag plafond. De moving-head is voorzien van een 30 Watt witte LED.

Showtec Shark Zoom Wash One LED moving-head

€319,00

De Showtec Shark Zoom Wash One is een fraaie en compacte LED moving-head met een wash-bundel met zoomfunctie. De zoomfunctie is gemotoriseerd en op deze manier op afstand verstelbaar van 6 tot 36 graden.

Showtec Shark Combi Spot One LED moving-head

€299,00

De Showtec Shark Combi Spot One is een kleine maar krachtige LED moving-head die Wash en Spot met elkaar combineert. De kop is voorzien van een 30 watt witte LED en zes 8 watt RGBW LED's.

Showtec Shark One Spot LED moving-head

€359,00

De Showtec Shark One Spot is een spot moving-head met daarin een 60 Watt witte LED, een gobowiel met 7 gobo's, een 7-kleurig kleurenwiel, elektrische focus en nog meer leuke en mooie effecten.

Showtec Shark Beam FX One LED moving-head

€399,00

De Showtec Shark Beam FX One is een LED movinghead met 3 LED's met een vermogen van 40 Watt per stuk. De Shark Beam FX One is uitgevoerd met het Eye-catching aerial effect wat de bundel kan samenvoegen tot één of los van elkaar kan splitsen.

Showtec Shark Wash One LED moving-head

€225,00

Met deze Shark Wash One heeft Showtec opnieuw laten zien dat ze weten hoe je mooie LED moving-heads maakt voor een budget prijs. Deze Showtec Shark Wash One is uitgevoerd met zeven RGBWA-UV LED's met een totaal vermogen van 84 Watt.

Showtec Phantom Spot 130 LED moving-head

€745,00

De Phantom-serie van Showtec gaat al sinds jaar en dag mee als professioneel licht. Met de Phantom 130 brengt Showtec weer een krachtige jongen uit deze serie op de markt. Hij beschikt over een 130W witte LED voor een hoge lichtopbrengst.

JB Systems Striker LED moving-head

€449,00

De Striker LED van JB Systems is een 6x 8W LED movinghead met een 30W witte LED spot in het midden. Hij heeft 8 gobo's en 8 kleuren. Met de 19 bestuurbare kanalen bouw je prachtige lichtshows met deze Striker LED movinghead.

Beamz Panther 15 Pocket beam LED moving-head

€129,90

De Beamz Panther 15 Pocket beam is een betaalbare moving-head die opvalt door zijn formaat. Deze moving-head maakt een scherpe bundel die je in kleur kunt laten wijzigen. Hij heeft een stand-alone mode, maar kan ook via DMX worden aangestuurd.

Beamz Panther 25 Spot LED moving-head

€159,00

Op zoek naar een betaalbare LED moving-head? Kijk dan zeker eens naar deze Beamz Panther 25. Een zeer compacte moving-head met 7 gobo's en 7 kleuren. Natuurlijk is hij aan te sturen via DMX of de bijgeleverde afstandsbediening.

Beamz Panther 60 beam LED moving-head

€399,00

De Beamz Panther 60 is een razendsnelle moving-head op basis van een krachtige 60W LED. Zijn messcherpe bundel gaat als een soort laser door de ruimte. In de DMX mode stuur je deze beam moving-head aan met 14 DMX-kanalen.

Moving-heads zijn lichteffecten met een draaibare kop. De LED varianten zijn een stuk zuiniger dan hun conventionele soortgenoten. Ook worden ze nauwelijks warm.

Wash moving-heads
Wanneer je je publiek op een dynamische manier in verschillende kleuren licht wilt kunnen zetten, dan zijn wash moving-heads uitermate geschikt. Je kunt kleuren naar wens combineren en een prachtige show neerzetten.

Spot moving-heads
Met spot moving-heads is het mogelijk om gobo's (figuurtjes) te projecteren in diverse kleuren. Je kunt niet alleen de gobo's afwisselen maar ze ook combineren diverse kleuren.

Beam moving-heads 
De spreiding van een Beam moving-head is minimaal waardoor er hele strakke bundels ontstaan. Met name bij grotere aantallen kun je hier fantastiche lichtshows mee ontwerpen.