Complete LED par sets

Showtec Compact Power Lightset RGB-UV en stroboscoop

€262,00

Deze Showtec Compact Power Lightset heeft naast de kleuren rood, groen en blauw ook de kleur ultraviolet, beter bekend als blacklight en een stroboscoop-effect. Het 4-voudige parsysteem zorgt daarmee voor een kleurrijk disco en sfeer-effect.

Showtec Compact Power Lightset 4 RGBW

€325,00

De Compact Power Lightset 4 RGBW van Showtec bestaat uit een actieve T-bar met daaraan 4 LED spots met ieder vijf RGBW LED's van 4 Watt. De T-bar is zowel op statief te plaatsen als in de truss te hangen.

Cameo CLMPAR1 Multi par compact LED set

€198,00

Deze 4 lichteffecten hebben alle 108 RGB LED's. De multi par fourbar kan door middel van DMX door 6,9 of 15 kanalen bestuurd worden. Gemakkelijk mee te nemen in de bijgeleverde opbergkoffer.

Cameo CLMPARCOB1 Multi par compact COB LED set

€348,00

Deze T-bar heeft 4 parren met ieder een 30 Watt RGB LED. Deze multi par compact COB LED set heeft een opbergkoffer om de set veilig mee te nemen. De LED's zijn te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

JB Systems COB-4BAR T-bar met 4 COB LED-spots

€399,00

De JB Systems COB-4BAR is zoals de naam al zegt een T-bar voorzien van 4 COB LED-spots. Deze spots hebben een hogere lichtopbrengst dan de traditionele PAR56 spots van 300 Watt. De set heeft verschillende mogelijkheden.

Cameo CLMPAR2 Multi par compact Tri Colour LED set

€327,00

Deze CLMPAR2 is voorzien van 4 parren met ieder 7 RGB LED's van 3 Watt. Deze Multi par Tri Colour LED set kan door 6, 9 of 15 kanalen aangestuurd worden. De gehele set is gemakkelijk mee te nemen met de opbergkoffer.

Cameo CLMPAR3 Multi par compact QUAD Colour LED set

€495,00

Deze Cameo CLMPAR3 bestaat uit vier parren die elk zeven RGBW leds van 8 watt hebben. De lampen zitten al op een bar gemonteerd. Om ze veilig mee te dragen wordt er een opbergkoffer meegeleverd.

Cameo Platte LED-par 7 x 3W set infrarood

€311,00

Deze set van de CLPFLAT1TRI3WIR heeft 4 parren en een afstandsbediening om deze te bedienen. Door de IEC in- en uitgang kan je meerdere parren doorlussen. De 7 TRI RGB LED's hebben per stuk 3 Watt vermogen.

Cameo Platte LED-par TRI 7 x 3W RGB met IR wit set van 4

€311,00

Deze Cameo parren heben per stuk 7 TRI RGB leds van 3 watt. Door de IEC-ingang en -uitgang is het mogelijk om meerdere parren door te lussen. Met verschillende DMX- en standalone-modi is er voor ieder wat wils.

Cameo Platte LED-par RGB set met afstandsbediening

€218,00

De vier parren in deze Cameo-set hebben per stuk 144 RGB leds van 10mm. Op ieder van deze parren zit een IEC uitgang, er kunnen dan ook 10 stuks door gelust worden. Deze set wordt ook met een infrarood afstandsbediening geleverd.

American DJ VBAR PAK lichtset met 2 LED bars in draagtas

€169,00

Deze set van American DJ is voorzien van 2 LED Bars, een afstandsbediening en een draagtas. Iedere LED-bar beschikt over 5 QUAD colour LED's van 4 watt per stuk.

American DJ VPAR PAK lichtset met 2 LED parren in draagtas

€139,00

Maak jouw drive-in show helemaal af met de American DJ Vpar PAK lichtset. Deze bevat 2 parren met ieder 5 Quad color LED's, een afstandbediening en een draagtas.

American DJ Dotz Tpar System Multi par compact COB LED set

€329,00

Als beginnende DJ of artiest wil je natuurlijk ook lichteffecten gebruiken. Deze fourbar van American DJ met 4 COB RGB LED's is zeer gemakkelijk te bedienen met zijn mee geleverde foot switch.

Showtec Compact Power Lightset + voetcontroller

€361,00

Deze lightset is voorzien van 4 parren met ieder 7 TRI colour RGB 3 Watt Led's. De fourbar is te bedienen via een DMX controller. Bij deze T-bar word de koffer, het voetpedaal en het statief mee geleverd.

Showtec Compact Lightset MK2

€239,00

Deze compacte fourbar heeft een gewicht van slechts 12kg, en is daarom zonder moeite mee te nemen in de meegeleverde opbergkoffer. De parren hebben bij elkaar 144 rode, 144 groen en 144 blauwe LED's van 10mm dik.

Beamz LED Parbar 7x10W RGBW lichtset met controller

€399,00

De beginnende DJ wil natuurlijk ook een mooi lichteffect hebben. Deze Parbar heeft 7 RGBW LED's van 10 Watt per par die mooie lichtbundels kunnen maken. Hij wordt geleverd met 4-kanaals voetcontroller.

Lichtsets met LED-parren zijn simpel maar doeltreffend. Met LED-parren maakt u een saaie ruimte namelijk een stuk sfeervoller. In deze categorie treft u diverse lichtsets met LED-parren in verschillende prijsklassen. Veelal worden ze geleverd met flightbag, soms zit er ook een statief bij inbegrepen. De parren-sets zijn te bedienen middels DMX, de parren-sets met T-bar zijn vaak ook voorzien van automatische programma's en een ingebouwde microfoon waardoor ze muziekgestuurd van kleur veranderen.