Dimmerpacks

Showtec DDP-610S 6-kanaals digitaal dimmerpack schuko

€443,90

Met de Showtec DDP-610S kun je maximaal 6 kanalen dimmen tot een vermogen van 2300 Watt per stuk. Naast dimmen kun je hem ook gebruiken als switchpack. De dimmer kan functioneren op een 1-fase en 3-fase stroomaansluiting.

Showtec DDP-610M 6-kanaals digitaal dimmerpack harting

€509,90

De Showtec DDP-610M is een 19 inch dimmerpack voor het dimmen van maximaal 6x 2300 Watt. De dimmer is uitgevoerd met automaatschakelaars van 10 Ampère per stuk die bescherming bieden aan zowel de dimmer als de te dimmen lamp.

Showtec DIM-4 dimmerpack

€116,00

De Showtec DIM-4 is een dimmerpack, zoals we dat al jaren kennen. Hij kan bevestigd worden aan een statief of aan de truss en is voorzien van een doodnormale 230V stekker. Je kunt vervolgens 4 kanalen dimmen, standalone of via DMX.

Showtec DIM-4LC dimmerpack met faders

€129,00

De Showtec DIM-4LC is de uitgebreidere versie van de DIM-4. Deze dimmer heeft naast DMX-sturing ook de mogelijkheid om op de controller zelf te dimmen door middel van 4 kleine faders.

Showtec Single MKII 1-kanaals dimmer/switchpack

€74,00

De Showtec Single MKII is een compacte 1-kanaals dimmer, die ook als switchpack gebruikt kan worden. Hij heeft uiteraard een DMX in- en uitgang, zodat je hem kunt bedienen via een DMX controller. Met de fader is het ook mogelijk handmatig te dimmen.

Showtec Lightbrick 4-kanaals DMX dimmerpack

€113,10

De Showtec Lightbrick is een compact 4-kanaals dimmerpack. Hij biedt diverse interne programma's, dus het is niet noodzakelijk hem via DMX te bedienen.

Showtec LED DIM-1 MKII 1-kanaals LED dimmer

€34,40

Wil je een LED-strip besturen via DMX? Deze controller is simpel tussen een LED-strip en voeding te bouwen, daarna kun je gemakkelijk de LED-strip dimmen via 1 DMX kanaal. Ook is het mogelijk om de controller via 0-10V signaal te besturen.

Showtec WDP-1 draadloos 1-kanaals dimmerpack

€113,10

De populaire Showtec Single Dimmer met een extraatje, er is namelijk een draadloze DMX-ontvanger ingebouwd. Ideaal voor als je spots moet dimmen op een plek waar je lastig met je DMX-kabel kunt komen!

Briteq BT-626 dimmerpack

€429,00

Professioneel 6-kanaals dimmerpack van het merk Briteq. Elk kanaal kan worden belast met 16A maximaal. Dankzij de breedte van 19 inch, kun je deze dimmer eenvoudig inbouwen in een 19 inch rack of flightcase.

Showtec Single 3 dimmerpack

€89,00

De Showtec Single 3 is een compact 1-kanaals dimmerpack die direct aan een spot bevestigd kan worden. Dit maakt hem direct dimbaar via DMX. Ideaal voor theaterspots!

Showtec Sliding Show Bar 4 dimmerbar

€196,40

Deze veelverkochte Showtec Sliding Show Bar 4 is ontzettend handig voor bands, drive-in shows en verenigingen. Deze dimmerbar wordt voornamelijk ingezet om PAR-cans en/of effectverlichting aan te hangen.

American DJ Uni Pak MKII DMX dimmerpack en switchpack

€68,95

De American DJ Uni Pak MKII is een DMX dimmerpack en switchpack ineen. Je kunt er dus lampen mee dimmen, maar ook apparaten mee aan- en uitzetten. Daarnaast heeft hij een handig led-schermpje om het kanaal in te stellen.