LD Systems Stinger 15A G3 actieve PA luidspreker

LDEB152AG3
€695,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Stinger 15A G3 is een robuuste topluidspreker die op vele manieren in te zetten is, denk hierbij aan vaste installatie in clubs of on-the-road gebruik bij een band of DJ.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521206788
  • Artikelnummer:LDEB152AG3
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Stinger 15A G3 is de grootste topluidspreker uit de Stinger-serie van LD Systems. Met zijn frequentiebereik van 50 tot 20.000Hz is het dan ook een fullrange luidspreker te noemen.

Kracht gecombineerd met een laag vermogen
Er wordt vaak gedacht dat een hoger wattage voor een hoger volume zorgt. Echter is dit helemaal onjuist en dat bewijst deze 15 inch actieve luidspreker maar weer! Met zijn 500 Watt RMS vermogen en klasse D versterker zorgt deze LD Systems Stinger 15A G3 namelijk voor een volume met een max. SPL (peak) van 133dB.

Aansluiten
Het aansluiten van de Stinger 15A G3 is erg eenvoudig. Op de achterzijde van de luidspreker vind je de versterker, hierop sluit je een stroomkabel en audiokabel op aan. De stroom wordt aangesloten via een Neutrik PowerCON connector, erg degelijk en dus geschikt voor professioneel gebruik. Het signaal kan middels 2 XLR-ingangen. Bij iedere ingang kun je kiezen voor een line- of microfoon-signaal, het mixen van de twee signalen is dus ook mogelijk. Naast de XLR-ingangen is er ook één XLR-uitgang, deze kan gebruikt worden om door te lussen naar een tweede luidspreker.

Accessoires
De Stinger G3-serie is erg uitgebreid, naast de actieve topluidsprekers en subwoofers hebben ze elk model namelijk ook nog in een passieve uitvoering. Bij een luidspreker die geschikt is voor professioneel gebruik horen natuurlijk ook professionele accessoires. Zo zijn er voor deze Stinger 15A G3 twee verschillende beugels verkrijgbaar. Een muurbeugel en een muur/plafondbeugel, ideaal voor vaste installatie in een discotheek, kroeg, feestcafé of kantine. Maar naast vaste installatie is de LD Systems Stinger 15A G3 door zijn degelijke coating ook uitstekend voor on-the-road gebruik. Om de luidspreker goed te beschermen tijdens transport is er een op maat gemaakte transporthoes verkrijgbaar. Deze hoes is van hoge kwaliteit en voorzien van vulling voor een optimale bescherming.

Specificaties:

-LD Systems Stinger 15A G3 actieve PA luidspreker
-Type: LDEB152AG3
-Actieve 15 inch top luidspreker
-Woofer: 15 inch custom-made
-Magneet: ferrite
-Spreekspoel: 3 inch
-HF driver: 1 inch BMS met CD hoorn
-Versterker: Classe D
-RMS vermogen: 500W
-Peak vermogen: 1000W
-Spreiding: 90 x 50 °
-Frequentiebereik: 50 tot 20000Hz
-Max. SPL (peak) 133dB
-DSP: DynX® DSP technology
-Beveiligingen: multi-band limiter, kortsluiting, overspanning en DC
-Bediening: Mode, volume en ingangssignaal
-Aansluiting voeding: PowerCON ingang
-Aansluiting audio: 2x XLR ingang en 1x XLR uitgang
-Aansluitspanning: 240V
-Stroomverbruik: 500W max.
-Materiaal behuizing: 15mm multiplex
-Afwerking: polyurea coating
-Compact ontwerp
-Monitorhoek: 54 °
-Dubbele statiefflens: 0° of 5°
-M10 montage ophangpunten
-Afmetingen: 480 x 737 x 455mm (BxHxD)
-Gewicht: 26.8kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen