LD Systems MAUI 5 actief PA systeem wit

LDMAUI5W
€549,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De LD Systems MAUI 5 is één van de populaire sets uit de MAUI-familie. Hij is kort na de introductie dan ook beladen met prijzen. Een prachtig systeem met een piek van 800 Watt en een SPL van 120dB in een behuizing van maar 11 kg!
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521200588
  • Artikelnummer:LDMAUI5W
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De LD Systems MAUI 5 was al een tijdje op de markt toen deze witte versie geïntroduceerd werd. Hij behoort tot de MAUI-familie die zich kenmerkt door zijn systemen waar gebruik gemaakt wordt van een zuil/array.

Bouw
Wat iedereen als eerste opvalt wanneer je de MAUI 5 in de verpakking aantreft is dat de doos zó licht is, dat je niet verwacht dat er een compleet geluidssysteem in zit. Toch is dat het geval, en wat voor één!

Subwoofer
De MAUI 5 bestaat uit een subwoofer waar een speaker van 8 inch in verborgen zit. Ook de versterker zit verwerkt in het onderste deel van de MAUI 5. Deze klasse D versterker levert een vermogen van 200W (RMS) en 800W (piek). Dankzij de mooi verwerkte handgreep kun je de subwoofer eenvoudig oppakken.

Aansluitmogelijkheden
De MAUI-serie is ontworpen om eenvoudig en snel een geluidssysteem te kunnen plaatsen. Hierdoor zijn de sets geschikt voor entertainers, zoals one-man-shows of singer-songwriters. De MAUI 5 is zelfs uitgevoerd met een compacte mixer waarop je een microfoon, gitaar en MP3-speler aan kunt sluiten. Zelfs een bluetooth-functie ontbreekt niet. Vervolgens heeft elke ingang zijn eigen volumeknop en kun je met de HI-boost knop de hoge klanken een boost geven. Toch een externe mixer gebruiken? Gebruik dan de line-aansluitingen op de achterzijde van de set.

Satellieten
In de subwoofer van deze witte MAUI 5 is een multiconnector geplaatst. Hierop kun je één van de 3 meegeleverde satellietdelen aansluiten. Je hebt dus geen kabels hiervoor nodig. In twee delen zitten geen speakers verwerkt, ze dienen enkel als verlengstuk. In het derde deel bevinden zich 4 speakers van 3 inch die voor het mid-hoog en hoog zorgen.

Verschillende opstellingen
Werk je met een staand publiek, plaats dan de drie delen op de subwoofer. De hoge tonen zullen zo het beste bereik hebben, doordat ze op (of net boven) oorhoogte komen. Werk je met een zittend publiek of heb je de MAUI 5 op een podium staan, dan kun je ervoor kiezen één of beide verlengstukken weg te laten. Zo wordt de MAUI 5 nóg compacter, terwijl je niets aan klank inlevert.

Specificaties:
-Type: MAUI 5
-Compact array geluidsysteem
-RMS vermogen: 200W
-Max. vermogen: 400W
-Peak vermogen: 800W
-Max. SPL continue: 114dB
-Max. SPL peak: 120dB
-Frequentiebereik: 50 tot 20.000Hz
-Spreiding: 120° x 20° (H x V)
-Totale hoogte: 198,5cm
-Gewicht: 10,9kg
-DSP-signaal processor
-8 inch custom made subwoofer
-Materiaal behuizing: ABS
-Afmetingen subwoofer: 305 x 405 x 395mm
-3-delige array
-4x 3 inch custom made neodymium array speakers
-Afmetingen satellieten: 82 x 535 x 105mm
-Materiaal behuizing: ABS
-Klasse D versterker
-Beveiliging: DPS multiband limiter, overspanning, kortsluiting en overbelasting
-AD/DA converter: 24/24 bit
-Interne sample frequentie: 48kHz
-Aansluitspanning: 110 tot 240V
-Kleur: wit

Bediening:
-Totaal volume en subwoofer volume
-Hi-boost
-Volume van: line, microfoon, MP3/Hi-Z en bluetooth

-Ingangen:
-Line: 2x XLR/6,3mm jack combinatie
-Microfoon: 1x XLR/6,3mm jack combinatie
-MP3: 3,5mm jack
-HI-Z: 6,3mm jack

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen