LD Systems Dave 8XS actief multimedia systeem wit

LDDAVE8XSW
€398,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Dave 8XS is een prachtige compacte geluidsset van het merk LD Systems. Deze set zien we regelmatig terug in huiskamers, maar doet ook uitstekend dienst op kleine feestjes! Dit is de witte variant.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521114175
  • Artikelnummer:LDDAVE8XSW
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
In een stijlvolle ruimte is vaak een witte luidsprekerset netter dan een zwart systeem, daarom is LD Systems ook met een witte uitvoering van de Dave 8 XS op de markt gekomen.

Wit of zwart
De Dave 8 XS wit is exact gelijk aan de zwarte uitvoering, hij is voorzien van dezelfde componenten en heeft dus ook hetzelfde volle, warme en krachtige geluid als zijn zwarte broer. Het is dus een kwestie van smaak en stijl of je voor de witte of zwarte uitvoering moet kiezen.

Componenten
Vaak worden er in luidsprekersystemen universele componenten gebruikt om de prijs laag te houden, LD Systems heeft gekozen voor allemaal costum made componenten en toch weten ze de prijs scherp te houden. De Dave 8 XS subwoofer is voorzien van een 8 inch woofer die zorgt voor de lage fequenties in het geluid, de twee satelliet luidsprekers hebben ieder twee 4 inch woofertjes en één 1 inch hoge tonen driver. Het zijn allemaal geen grote afmetingen, toch levert deze set met een RMS vermogen van 350 Watt een geluidsdruk van 117dB continue.

Accessoires
De LD Systems Dave 8 XS wordt geleverd zonder luidsprekerkabels of statieven, dit is niet om te bezuinigen maar juist om je de vrijheid te geven welke lengtes kabel je nodig hebt en of je de satellieten op een statief wilt plaatsen of via een muurbeugel aan de wand. Wel wordt bij deze witte uitvoering standaard een setje grillen meegeleverd voor de satellietluidsprekers.

Aansluiten
Voor het aansluiten van het systeem hoef je geen genie te zijn, het is namelijk enorm eenvoudig. De subwoofer heeft een ingebouwde versterker die ook voor het geluid van de satellietluidsprekers zorgt. Deze moet worden aangesloten op de netspanning. Het aansluiten van de satellietluidsprekers op de subwoofer kan door middel van een standaard 2-polige speakonkabel. Het enige wat nu nog aangesloten moet worden is een audiobron, dit kan bijvoorbeeld een DJ-set zijn, maar een laptop, televisie of telefoon werkt ook uitstekend. De audiobron kan aangesloten worden via 2 XLR-connectoren of via de welbekende RCA/tulp-aansluiting.

Specificaties:
-Subwoofer: 1x 8 inch
-Satellieten: 2x LF: 2x 4 inch HF: 1 inch
-Afmetingen subwoofer: 352 x 430 x 434mm (BxHxD)
-Afmetingen satellieten: 144 x 350 x 170mm (BxHxD)
-Klasse A / B Versterker
-Spreiding: 60° x 60°
-RMS vermogen van subwoofer: 350W
-Satellieten: 2x 100 W
-Frequentie bereik: 45 Hz - 19 kHz
-Max SPL: 117 db
-Aansluitspanning: 230V
-16mm statiefflens in satelliet
-Beveiligingen: limiter, overspanningsbeveiliging en kortsluitbeveiliging
-Bediening: 1 draaiknop voor volume, 1 draaiknop voor volume sub
-Subwoofer 180 ° Phase Reverse switch
-Input subwoofer: Jack, XLR, RCA
-Output: speakon
-Input satelliet: speakon
-Inclusief: set grillen voor satellietluidsprekers
-Kleur: wit

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen