LD Systems CURV500SLAW Smartlink adapter wit

LDCURV500SLAW
€65,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De CURV500SLAW is een SmartLink® adapter om tot wel 4 CURV500 satelliet luidsprekers mee aan te sluiten en te monteren op een muurbeugel of luidsprekerstatief. Dit is de witte uitvoering.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:LD Systems
  • EAN:4049521191442
  • Artikelnummer:LDCURV500SLAW
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Deze CURV500SLAW is de witte uitvoering van de CURV500SLA, deze SmartLink® adapter maakt het mogelijk om maximaal 4 satelliet luidsprekers aan te sluiten op de subwoofer en te monteren op een tussenpaal, luidsprekerstatief, muurbeugel of plafondbeugel.

Smartlink
Met de LD Systems SmartLink® adapter wordt het mogelijk om de satelliet luidsprekers op de LD Systems CURV500 subwoofer aan te sluiten. Dit aluminium blokje wordt door middel van het SmartLink systeem aan de satellieten gekoppeld en ook eenvoudig weer ontkoppeld. Per SmartLink adapter is het mogelijk om 4 satelliet luidsprekers aan te sluiten.

Montage
Naast het koppelen van de satellieten is dit blok ook belangrijk voor het aansluiten van het audio-signaal, dit kan middels Speakon en Phoenix contacten. Ook heeft de SmartLink® adapter twee 16mm statiefflenzen voor montage op een tussenpaal of luidsprekerstatief. Naast dat kan de set ook worden opgehangen aan een muurbeugel of plafondbeugel.

Specificaties:
-LD Systems CURV500 SmartLink® adapter
-Geschikt voor maximaal 4 CURV500 satellieten
-2x 16mm statiefflenzen.
-Geschikt voor muur- en plafondbevestiging
-SmartLink klik koppelsysteem
-Signaal aansluiting via Speakon en Phoenix
-Materiaal: Aluminium
-Kleur: wit
-Afmetingen: 12,2 x 12,2 x 5,7cm
-Gewicht: 0,54 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen