JTS SIEM-111/5 In-ear monitor systeem

JTS SIEM-111/5 In-ear monitor systeem

255.51
€629,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Het JTS SIEM-111/5 systeem is uiterst geschikt als vervanger van monitor luidsprekers op het podium. Hiermee krijg je als artiest meer bewegingsvrijheid op het podium en een rustiger geluid.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:JTS
  • EAN:
  • Artikelnummer:255.51
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Steeds vaker stappen podiumartiesten over op draadloze in-ear systemen, de voordelen zijn namelijk stukken groter dan de nadelen.

Monitor luidsprekers of in-ear
Omdat het zaalgeluid vaak al behoorlijk hard staat moeten de vloermonitoren op het podium ook relatief hard staan, dit uiteindelijk ten koste van je oren. De oordopjes van een in-ear systemen zorgen ervoor dat je voor een groot deel wordt afgesloten van het omgevingsgeluid, hierdoor is het stiller en hoeven deze JTS IE-1 in-ear oortjes niet erg hard te gaan. Zo heb je langer plezier van je oren, want deze kun je geen nieuwe bestellen!

Vrijheid
Als je werkt met vloermonitoren dan weet je als geen ander dat je hier alleen profijt van hebt zolang je voor de luidspreker staat, de vrijheid om te bewegen heb je hierbij dus niet tot nauwelijks. Met het JTS SIEM-111/5 draadloos in-ear systeem heb je deze vrijheid wel! Je kunt vrij rondlopen, zelfs door het publiek. Daarbij komt ook nog het voordeel dat het podium een stuk leger is en dus mooier en veiliger.

Draadloos
Het JTS SIEM-111/5 in-ear monitor systeem bestaat uit een 10mW stereo zender, een beltpack ontvanger en een in-ear oordoppenset. Omdat de draadloze wereld steeds drukker wordt, is het op de SIEM-111/5 set mogelijk om de frequentie aan te passen zodat je storingsvrij kunt werken. Totaal heb je keuze uit 4 groepen met ieder 16 kanalen. In het gunstigste geval kun je tot wel 16 JTS SIEM-111/5 systemen simultaan gebruiken, hiervoor dien je wel alle systemen in dezelfde frequentiegroep te gebruiken.

Hoge kwaliteit geluid
Bij dit JTS SIEM-111/5 systeem worden standaard de JTS IE-1 in-ear oordoppen meegeleverd, dit zijn uitstekende in-ears voor de beginnende en semi-professioneel gebruik. Wil je toch betere kwaliteit of maarwerk oordopjes dan is dat geen probleem, iedere in-ear set die uitgevoerd is met een stereo mini-jack connector past op de beltpack ontvanger.

Specificaties:
-JTS SIEM-111/5 In-ear monitor systeem
-Draadloos in-ear monitor system
-Individuele monitor mix in stereo mode of mono/mix mode
-Geschikt voor live acts, theatergroepen, artiesten, muzikanten etc.
-64 preset kanalen in 4 groupen van 16 kanalen elk
-961 bruikbare frequenties
-Tot wel 16 systemen individueel gelijktijdig te gebruiken
-Zender en ontvanger zijn voorzien van lockfunctie
-Multifunctioneel display en limiter
-Oortjes kunnen middels 3.5mm of 6.3mm stereo jack worden aangesloten op beltpack
-Geleverd met IE-1 oortjes
-Dankzij meegeleverde rackmounts kan het product in een 19 inch flightcase of rack worden ingebouwd
-Frequentieband: 518-542MHz
-Audio frequentiebereik: 50 tot 15.000Hz
-Zendsterkte: 10mW
-Voeding beltpack ontvanger: 2x AA 1,5V batterij

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen