JB Systems Color Jet verticale rookmachine met RGB LEDs

4892
€219,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
De laatste jaren zien we een ware opmars van verticale rookmachines. Deze JB Systems Color Jet is bovendien voorzien van 6 krachtige LED's die de rook een kleurtje geven. Hij kan zelfs op kop worden gebruikt voor een spectaculair effect.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:JB Systems
  • EAN:5420025648929
  • Artikelnummer:4892
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
De JB Systems Color Jet is dus niet zomaar een rookmachine. Bij een normale rookmachine komt de rook uit de voorkant van het apparaat. Bij deze Color Jet zien we aan de bovenzijde de nozzle zitten. De rook spuit dus krachtig omhoog, waarbij je de 6 LED's die rondom de nozzle zijn geplaatst nog van kleur kan laten veranderen. Zo geef je de rook dus een rode, groene of blauwe gloed bijvoorbeeld.

Aansturing via draadloze afstandsbediening
Je kunt de Color Jet aansturen via de draadloze afstandsbediening. Hiermee bedien je de rookmachine met 4 toetsen. De eerste toets zorgt voor rook met rode gloed, de tweede toets voor rook met groene gloed en de derde toets voor rook met een blauwe kleur. De vierde toets tenslotte combineert de rook met zowel rode als groene LED's aan, zodat je een gele kleur krijgt.

Aansturing via DMX controller
Het is ook mogelijk de JB Systems Color Jet aan te sturen via een DMX controller. Hij maakt dan gebruik van 4 DMX kanalen. De rookmachine is voorzien van 3-polige DMX in- en uitgang en met de druktoetsen onder het display kun je het startadres eenvoudig instellen.Specificaties:

-Verticale rookmachine
-Voorzien van 6 RGB LED's van 3 Watt elk
-Vermogen: 950 Watt
-DMX kanalen: 4
-Opwarmtijd: 4 minuten
-Werkt op normale rookvloeistof
-Tankcapaciteit: 2,5 liter
-Afmetingen: 340 x 250 x 130mm
-Gewicht: 5,5 kg
-Geleverd met draadloze afstandsbediening

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen