Zang & spraak microfoons

Behringer XM1800S Set met 3 dynamische microfoons

€42,00

Dat je voor deze prijs een koffertje krijgt met 3 microfoons erin is bijna niet te geloven. Behringer maakt het waar met deze ontzettend populaire XM1800S set. Ideaal voor zowel zang als spraak. De microfoons zijn voorzien van een aan/uit schakelaar.

Behringer XM8500 Dynamische microfoon

€20,90

De Behringer XM8500 is al jarenlang een ontzettend populaire dynamische microfoon. Veel gebruikers vergelijken hem met de bestverkochte microfoon allertijden, de Shure SM58. Alleen die is zeker 4 keer zo duur...

DAP PL-08B Dynamische microfoon met 6m kabel

€46,10

Deze DAP PL-08B microfoon heeft veel weg van de Shure Beta 58A. Hij heeft een supercardioïde opnamepatroon, waardoor hij goed geschikt is voor studio-opnames en livegebruik. Geleverd compleet met 6m kabel.

DAP PL-08S Dynamische microfoon met aan/uit schakelaar en 6m kabel

€46,00

De DAP PL-08S is een dynamische microfoon voorzien van schakelaar. Hij is geschikt voor zowel spraak als zang en wordt geleverd met een XLR kabel van 6 meter. Ook verkrijgbaar zonder aan/uit schakelaar.

Shure SM58 Dynamische zang- en spraakmicrofoon

€98,00

Wat moeten we nog vertellen over de Shure SM58 microfoon? Het is de meestverkochte microfoon ter wereld die ingezet wordt door talloze amateurs en professionals voor zowel spraak- als zangtoepassingen.

DAP PL-08 Dynamische microfoon met 6m kabel

€46,10

De DAP PL-08 is een fijne microfoon die ontzettend veel lijkt op 's werelds bekendste microfoon: de Shure SM58. Hij is ongeveer net zo zwaar, waardoor ook deze microfoon van DAP lekker in de hand ligt.

Shure SM58SE Dynamische zang- en spraakmicrofoon met schakelaar

€109,00

Vraag een kind om een microfoon te tekenen en deze zal onbewust de Shure SM58 tekenen. Deze microfoon van Shure is namelijk al 50 jaar een begrip en dé standaard voor de looks van een zangmicrofoon. Dit is de versie met aan/uit schakelaar.

Shure Beta 58A Dynamische zangmicrofoon

€152,00

De Shure Beta 58A is na de SM58 wellicht één van de bekendste Shure microfoons. Een perfecte zangmicrofoon voor live of studiogebruik. De professionele broer van de bekendste microfoon ter wereld, Shure SM58.

LD Systems Microfoonset met statief en kabel

€49,00

De LD MICSET1 is een aantrekkelijk geprijsde microfoonset van het merk LD Systems. Naast de microfoon en statief, bevat deze set ook een signaalkabel van 5 meter, een etui en een microfoonklem.

Rode M1 Dynamische zangmicrofoon

€74,00

De Rode M1 is een van de standaard microfoons in de muziekindustrie geworden. Ideaal voor vocalen, zowel mannelijk als vrouwelijk. Met de sterke behuizing heb je geen gekraak wanneer je de microfoon overpakt.

LD Systems D1010 Dynamische Elvis microfoon

€79,00

Deze LD Systems D1010 microfoon kennen we vooral uit de tijd van Elvis. Ondanks dat zijn retro look is afgekeken van klassieke microfoons, hebben we hier wel degelijk te maken met een modern stukje techniek.

Shure PGA48-XLR dynamische zang- en spraakmicrofoon

€49,00

De Shure PGA48-XLR is een betaalbare microfoon geschikt voor zang en spraak. Hij wordt geleverd met XLR kabel, etui en microfoonklem. De PGA-serie is perfect om kennis te maken met de microfoons van topmerk Shure.

Shure PGA58-XLR dynamische zang- en spraakmicrofoon

€55,00

De Shure PGA58-XLR is de budget uitvoering van de alom geprezen Shure SM58. Een prima microfoon voor zang en spraak, die bovendien geleverd wordt compleet met een XLR kabel. Natuurlijk gemaakt met de legendarische Shure kwaliteit!

Shure Beta 87A Condensator zangmicrofoon

€289,00

De Shure Beta 87A is een supercardioïde condensator zangmicrofoon van hoogwaardige kwaliteit, met een uitzonderlijk egale frequentierespons en hoog geluidsdrukniveau. Hij is ideaal voor lead- en achtergrondzang, zowel op het podium als in de studio.

Shure Beta 87C Condensator zangmicrofoon

€280,00

De Shure Beta 87C is een cardioïde handheld condensator-zangmicrofoon die erg veel op de Beta 87A lijkt. Het enige verschil is het opnamepatroon. Bij deze Beta 87C is dat cardioïde en bij de Beta 87A is het supercardioïde.

Power Dynamics PDS-M02 Microfoon retro style chroom

€59,00

Deze microfoon heeft de technologie van nu, maar de mooie uitstraling uit de jaren '50. De Power Dynamics PDS-M02 is schokbestendig en heeft een 5/8" aansluiting voor een microfoonstatief.

Skytec Microfoonset met statief

€39,00

Zet jij je eerste stappen op het gebied van zingen? Kijk dan eens naar deze complete set die bestaat uit een microfoon, microfoonstatief, microfoonklem en draagtas.

LD Systems PODCAST2 Studiomicrofoon met statief en accessoires

€99,00

De LD Systems PODCAST2 set bestaat uit een USB studiomicrofoon met statief en popfilter. Deze set is zeer geschikt voor opname van spraak en zang en wordt dan ook veel gebruikt door YouTube vloggers.

Sennheiser E835 Dynamische zangmicrofoon (3 pack)

€249,00

Is een goede microfoon niet genoeg? Met de Sennheiser E835 Dynamische zangmicrofoon (3 pack) heb je er meteen drie en kan het concert beginnen!

Shure 515SBGX Dynamische microfoon

€84,00

De Shure 515SBGX is een dynamische microfoon, geschikt voor bevestiging op een zwanenhals. Hij is ideaal voor vertaalbureaus, omroepinstallaties of als talkback microfoon. Dankzij de lage impedantie werkt hij ook prima met een lange kabellengte.

In deze categorie vind je allerlei microfoons die geschikt zijn voor zang- of spraaktoepassingen. Ze hebben één ding sowieso gemeen; ze zijn allemaal snoergebonden. Dat wil zeggen dat ze allemaal een kabel nodig hebben en dus niet draadloos zijn.

Uiteenlopende merken
Ons assortiment zang- en spraakmicrofoons bestaat uit zeer uiteenlopende merken. Denk aan Power Dynamics, JB Systems, Røde, Lewitt, LD Systems en Shure. De bestverkochte microfoon wereldwijd vinden we ook terug in deze categorie. Dat is onmiskenbaar de Shure SM58.