Mobiele luidsprekersets

Vonyx ST100 MK2 Mobiele geluidsinstallatie

€349,00

De Vonyx ST100 MK2 is de opvolger van de populaire Skytec ST100. Deze luidspreker is voorzien van een bluetooth ontvanger, CD-, USB-, SD-speler en zeker niet te vergeten een accu voor mobiel gebruik op plekken waar geen stroom is.

LD Systems Roadjack 8 Mobiele geluidsset met bluetooth

€218,00

Met de LD Systems Roadjack RJ8 speel je altijd en overal muziek af. Deze mobiele geluidsset is voorzien van een accu en heeft een bluetooth functie. Het is dus mogelijk om vanaf een telefoon met bluetooth muziek af te spelen op de RJ8.

LD Systems Roadjack 10 Mobiele geluidsset met bluetooth

€229,00

De LD Systems Roadjack RJ10 is een mobiele geluidsset voorzien van een accu. Hij heeft een 10 inch woofer die zorgt voor een mooi, vol geluid. Het is mogelijk om 2 microfoons aan te sluiten en muziek af te spelen via de USB/SD-speler.

LD Systems Road Buddy 10HS B6 mobiele accu geluidsset met draadloze headset

€598,00

Wil jij muziek draaien of je verstaanbaar maken op een locatie zonder stroom? Geen probleem als je in het bezit van deze LD Systems Road Buddy 10HS bent! Deze mobiele geluidsset werkt op een accu en is voorzien van een USB-speler en interne mixer.

LD Systems Road Buddy 10 B6 mobiele accu geluidsset met draadloze microfoon

€598,00

De LD Systems Road Buddy 10 is een mobiele geluidsset die op een accu werkt. Dankzij de wieltjes en het handige trolley handvat neem je hem overal mee naar toe. Hij wordt geleverd met een draadloze microfoon en is voorzien van een interne speler.

LD Systems MAUI 5 GO actief PA systeem op accu

€698,00

De MAUI serie blijft zich steeds verder uitbreiden. De zuilensystemen van LD Systems zijn ontzettend populair, maar een versie voorzien van een accu zagen wij niet aankomen. LD Systems flikt het met deze MAUI 5 GO.

LD Systems Roadman102 B6 Draagbare speakerset met draadloze microfoon

€945,00

De LD Systems Roadman102 B6 rij je overal eenvoudig naar toe dankzij het trolley handvat en de interne wieltjes. Deze speakerset werkt op een accu en heeft een draadloze microfoon, USB/SD-speler en CD-speler aan boord. Klaar voor gebruik!

LD Systems Roadman102HS B6 Draagbare speakerset met headset

€977,00

De Roadman102HS B6 is een mobiele speakerset van het merk LD Systems. Hij is uitgerust met een CD/SD/USB-speler en wordt geleverd compleet met draadloze headset en beltpack. Ideaal dus voor straatartiesten of scholen.

LD Systems Roadman102 passieve slave luidspreker

€329,00

Zoek jij een extra speaker voor jouw Roadman102-set van LD Systems? Bekijk dan deze Roadman102 passieve slave luidspreker eens. Hij heeft een frequentiebereik van 70 tot 16.000 hertz en is voorzien van een statiefflens.

LD Systems Roadman102 Actieve slave luidspreker

€499,00

Wil jij jouw Roadman102-set uitbreiden met een speaker? Dan is de Roadman102 actieve slave luidspreker wat je zoekt. Hij heeft een RMS-vermogen van 80 watt en een piekvermogen van 320 watt.

LD Systems Roadboy65HS Draagbare speakerset met headset

€499,00

De LD Systems Roadboy65HS is een zeer compacte geluidsset voorzien van een accu. Ideaal dus voor scholen, verenigingen en kerkgemeenschappen. Hij is leverbaar in 2 versies, dit is de versie waarbij een draadloze headset wordt meegeleverd.

LD Systems Roadboy65 passieve slave luidspreker

€129,00

Sluit een extra luidspreker aan op de Roadboy65 mobiele geluidsset. Deze luidspreker is passief en wordt gevoed door de actieve luidspreker.

LD Systems Roadboy65 Draagbare speakerset met draadloze microfoon

€499,00

De LD Systems Roadboy65 is de ideale set voor kleinere evenementen, conferenties, verenigingen, scholen en kerken. Een zeer compacte luidsprekersset compleet met interne CD/USB/MP3-speler en draadloze microfoon.

JB Systems PPA-101 Mobiele geluidsset

€429,00

De JB Systems PPA-101 is een mobiele geluidsset die is voorzien van een accu. Het is de ideale set voor scholen, verenigingen en dansgroepen. De set wordt geleverd met draadloze microfoon en draadloze headset. Ook een interne mixer ontbreekt niet.

JB Systems PPA-121 actieve luidspreker met MP3-speler

€259,00

De PPA-121 is de ideale oplossing voor mobiel geluid. Hij is voorzien van een MP3-speler die zowel USB als SD-kaarten kan lezen tot 32 GB. Verder heeft hij een ingebouwde radio, zodat je altijd en overal naar je favoriete radiozender kunt luisteren.

Skytec SPJ-PA915 mobiele geluidsinstallatie

€269,00

De Skytec PSJ-PA915 zorgt er overal voor dat je verstaanbaar bent. Deze luidspreker heeft een interne accu, USB/SD MP3-speler en hij wordt geleverd met 2 draadloze microfoons.

DAP PSS-110 MKIII mobiele geluidsinstallatie met accu & microfoon

€495,00

De DAP PSS-110 MKIII mobiele geluidsinstallatie met accu en draadloze microfoon is een ideaal systeem voor onderweg. Een volle accu gaat ruim drie uur mee en het is dus geen probleem als er een tijdje geen stroomvoorziening nabij is.

Skytec SPJ-PA912 mobiele geluidsinstallatie

€239,00

De Skytec SPJ-PA912 is een luidspreker die voorzien is van een accu. Aan de achterzijde zien we een MP3-speler zitten die muziek afspeelt vanaf een USB-stick of SD-kaartje. De set wordt bovendien geleverd met 2 draadloze microfoons.

Mobiele luidsprekersets worden veelal verkocht aan scholen, verenigingen en kleine bedrijven. Ze zijn voorzien van een accu en makkelijk verplaatsbaar.

Muziek afspelen, spreken & zingen
De meeste mobiele luidsprekers zijn voorzien van diverse aansluit- en afspeelmogelijkheden. Zo zijn er luidsprekers met een ingebouwde cd- of sd-speler. Daarnaast is het vaak mogelijk om een extern apparaat zoals een smartphone of mp3-speler aan te sluiten door middel van een aux-ingang.

Naast het afspelen van muziek worden mobiele luidsprekers vaak ook gebruikt om iets om te roepen of te demonstreren. Er zijn diverse setjes waarbij een handheld microfoon of headset wordt meegeleverd.

Advies nodig?
Het aanbod in mobiele luidsprekersets is groot! Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag bij het maken van de juiste beslissing.