Profielen

Adam Hall Rackprofiel 2HE zwart

€1,80

We verkopen rackprofielen per meter, maar ook in losse delen. Zoals dit rackprofiel met een hoogte van 2 HE. Uitgevoerd in zwart en ideaal voor de flightcasebouwers onder ons.

Penn Elcom EG-0523 Aluminium 10mm sluitprofielset

€9,00

Deze EG-0523 set van Penn Elcom bestaat uit zowel een male als female sluitprofiel. Beide zijn geschikt voor 10mm hout, glad en gemaakt van aluminium. De sluitprofielset is erg handig bij het bouwen van een flightcase.

Adam Hall Rackprofiel 3HE zwart

€2,00

We verkopen rackprofielen per meter, maar ook in losse delen. Zoals dit rackprofiel met een hoogte van 3 HE. Uitgevoerd in zwart en ideaal voor de flightcasebouwers onder ons.

Adam Hall Rackprofiel 4HE zwart

€2,20

We verkopen rackprofielen per meter, maar ook in losse delen. Zoals dit rackprofiel met een hoogte van 4 HE. Uitgevoerd in zwart en ideaal voor de flightcasebouwers onder ons.

Adam Hall Rackprofiel 5HE zwart

€2,80

We verkopen rackprofielen per meter, maar ook in losse delen. Zoals dit rackprofiel met een hoogte van 5 HE. Uitgevoerd in zwart en ideaal voor de flightcasebouwers onder ons.

Adam Hall Rackprofiel 6HE zwart

€3,30

We verkopen rackprofielen per meter, maar ook in losse delen. Zoals dit rackprofiel met een hoogte van 6 HE. Uitgevoerd in zwart en ideaal voor de flightcasebouwers onder ons.

Adam Hall Rackprofiel 8HE zwart

€4,00

We verkopen rackprofielen per meter, maar ook in losse delen. Zoals dit rackprofiel met een hoogte van 8 HE. Uitgevoerd in zwart en ideaal voor de flightcasebouwers onder ons.

Adam Hall Rackprofiel 10HE zwart

€4,50

We verkopen rackprofielen per meter, maar ook in losse delen. Zoals dit rackprofiel met een hoogte van 10 HE. Uitgevoerd in zwart en ideaal voor de flightcasebouwers onder ons.

Adam Hall Rackprofiel 12HE zwart

€5,60

We verkopen rackprofielen per meter, maar ook in losse delen. Zoals dit rackprofiel met een hoogte van 12 HE. Uitgevoerd in zwart en ideaal voor de flightcasebouwers onder ons.

Adam Hall Rackprofiel 14HE zwart

€6,40

We verkopen rackprofielen per meter, maar ook in losse delen. Zoals dit rackprofiel met een hoogte van 14 HE. Uitgevoerd in zwart en ideaal voor de flightcasebouwers onder ons.

Adam Hall Rackprofiel 16HE zwart

€7,20

We verkopen rackprofielen per meter, maar ook in losse delen. Zoals dit rackprofiel met een hoogte van 16 HE. Uitgevoerd in zwart en ideaal voor de flightcasebouwers onder ons.

Adam Hall Rackprofiel 18HE zwart

€7,90

We verkopen rackprofielen per meter, maar ook in losse delen. Zoals dit rackprofiel met een hoogte van 18 HE. Uitgevoerd in zwart en ideaal voor de flightcasebouwers onder ons.

Adam Hall Rackprofiel 20HE zwart

€8,60

We verkopen rackprofielen per meter, maar ook in losse delen. Zoals dit rackprofiel met een hoogte van 20 HE. Uitgevoerd in zwart en ideaal voor de flightcasebouwers onder ons.

Adam Hall Rackprofiel 45HE zwart

€22,20

We verkopen rackprofielen per meter, maar ook in losse delen. Zoals dit rackprofiel met een hoogte van 45 HE. Uitgevoerd in zwart en ideaal voor de flightcasebouwers onder ons.

Adam Hall 6150 Rackprofiel

€5,40

Zelf een 19 inch rack of flightcase aan het maken? Met dit rackprofiel, dat per meter te bestellen is, hang je jouw apparatuur met gemak op.

Adam Hall Aluminium hoekprofiel 20x20mm 1,5mm dik

€1,95

Dit aluminium hoekprofiel is oerdegelijk en verstevigd een flightcase optimaal. Dit per meter te bestellen hoekprofiel heeft een afmeting van 20x20mm en is 1,5mm dik.

Adam Hall Aluminium hoekprofiel 22x22mm 1,5mm dik

€2,15

Hoekprofiel 22x22mm van het merk Adam Hall. Adam Hall staat onder andere bekend om zijn degelijke flightcase onderdelen. Deze zien we terug bij vele verhuurbedrijven, maar ook andere bekende merken maken gebruik van Adam Hall beslag.

Adam Hall Aluminium hoekprofiel 25x25mm 1,5mm dik

€2,45

Hoekprofiel 25x25mm van het merk Adam Hall. Adam Hall staat onder andere bekend om zijn degelijke flightcase onderdelen. Deze zien we terug bij vele verhuurbedrijven, maar ook andere bekende merken maken gebruik van Adam Hall beslag.

Adam Hall Aluminium hoekprofiel 30x30mm 1,5mm dik

€2,85

Hoekprofiel 30 x 30mm van het merk Adam Hall. Adam Hall staat bekend om zijn degelijke flightcase-onderdelen. Deze zien we terug bij vele verhuurbedrijven, maar ook andere bekende merken maken bij hun producten gebruik van Adam Hall beslag.

Adam Hall Aluminium hoekprofiel 30x30mm 1,5mm dik 5mm radius

€3,50

Dit hoekprofiel van het merk Adam Hall heeft een afmeting van 30x30mm. De dikte is 1.5mm en de radius is 5mm. Standaard wordt dit profiel geleverd in lengtes van 1 meter. Vanaf 20 meter kan het ook verzonden worden in lengtes van 2 meter.

Flightcase profielen zijn er in diverse soorten. Fritz-Events levert voornamelijk profielen van het Duitse merk Adam Hall, een ware specialist op het gebied van hardware voor flightcases. Adam hall heeft niet alleen hoekprofielen in diverse uitvoeringen. Ze hebben ook sluitprofiel voor het maken van deksels en rackprofiel voor het inbouwen van 19 inch apparatuur.

Profielen per meter bestellen
Standaard worden onze profielen in een lengte van 1 meter verzonden. Vanaf 20 meter is het ook mogelijk om profielen in lengtes van 2 meter te laten bezorgen. Wanneer je je bestelling komt afhalen, dan is het altijd mogelijk om profielen in een lengte van 2 meter te ontvangen.