USB audio-interface

Iedere PC en MAC beschikt over een USB-ingang en dit maakt een USB Audio Interface tegenwoordig dé oplossing voor het opnemen en digitaal scheiden van instrumenten en audio. Een Thunderbold en FireWire geluidskaart zijn hiermee overbodig geworden. Voor het kiezen van je geschikte audio interface is het belangrijk om te weten hoeveel instrumenten en microfoons je tegelijkertijd wilt kunnen opnemen of afspelen. Iedere interface is voorzien van fantoomspanning (48v), waardoor op iedere interface ten minste één condensatormicrofoon kan worden aangesloten. Wil je een betrouwbare audio interface van uitstekende kwaliteit en tegen een zeer scherpe prijs, dan koop je een Focusrite Scarlett snel en voordelig online bij Fritz-Events!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €850
Merken
Clarett+ 2Pre USB audio interface
€ 399,00
Clarett+ 4Pre USB audio interface
€ 575,00
Clarett+ 8Pre USB audio interface
€ 819,00

Audio interface voor privé en groepsopnames

Wil je enkel een akoestische gitaar óf microfoon opnemen, dan heb je voldoende aan de Focusrite Scarlett solo. Voor het opnemen van enkel een stereoapparaat, zoals een keyboard óf elektrische gitaar, kies je voor de 2i2 variant. Wil je meerdere instrument- of microfoon combinaties tegelijkertijd kunnen afspelen of opnemen, dan heb je ook hier niet voldoende aan en is het belangrijk een variant te pakken die de ingangen bezit voor je gewenste situatie.

Complete opname set

Ben jij een singer-songwriter of ben je van plan covers te gaan inzingen, dan kun je kiezen een complete opname set te bestellen, welke perfect op elkaar aansluit en waarmee je prima opnames kun maken in combinatie met iedere PC of MAC. Mocht je zelf nog geen microfoonstatief hebben om de microfoon op te monteren, dan kun je deze gelijk mee bestellen.

Niet zeker over je benodigde audio interface?

Mocht je niet zeker zijn óf en welke audio interface exact voldoet aan je wensen, neem dan contact op met onze klantenservice die je hier goed mee kunnen helpen. Door de juiste vragen te stellen kunnen wij je namelijk een eerlijk en deskundig advies geven. Koop je een voorradige audio interface vandaag voor 18.00 uur, dan heb je de bestelling morgen al in huis. Verzending is gratis bij een aankoop vanaf €75,-.