USB audio-interfaces

Pioneer Interface 2 DVS audio-interface

€299,00

De Pioneer Interface 2 maakt Rekordbox DVS toegankelijk voor iedereen, overal. Dankzij deze 2-kanaals audio-interface kun je scratchen en de muziek uit je rekordbox-bibliotheek beheren aan de hand van de DJ-uitrusting van je voorkeur.

Behringer UFO202 audio interface USB

€32,00

Met de Behringer UFO202 kun je eenvoudig een analoog signaal van bijvoorbeeld een platenspeler omzetten naar een digitaal signaal. De UFO202 is een 2-in/2-uit USB audio interface met phone preamp en werkt met PC en MAC.

Shure Motiv MVI-LTG geluidskaart

€129,00

De Shure Motiv MVI-LTG is een compacte, maar zeer handige USB audio-interface met één microfooningang en één hoofdtelefoonuitgang. Deze mini-interface is dan ook ideaal om onderweg op te nemen via je telefoon.

Behringer UCA 202 USB geluidskaart

€29,00

De Behringer UCA202 is een ideale, compacte USB audio-interface. Hij is voorzien van een USB-aansluiting en een RCA in- en uitgang. Bijbehorende software kan gratis gedownload worden.

Native Instruments Traktor Audio 2 MK2 Audio interface

€88,00

Ooit zo'n kleine audio-interface gezien? De Native Instruments Traktor Audio 2 MK2 past met gemak in je broekzak en weegt slechts 68 gram. Hij is ontworpen voor gebruik in combinatie met diverse Native Instruments Traktor producten.

DAP UCI-10 Microfoon USB interface

€21,30

De UCI-10 van DAP is ongetwijfeld de meest makkelijke manier om een dynamische microfoon aan te sluiten op een laptop of PC, zonder dure en omslachtige audio-interfaces. Deze XLR-USB kabel wordt het plug-and-play!

DAP UCI-20 Instrument USB interface

€21,30

De UCI-20 van DAP is ongetwijfeld de meest makkelijke manier om een instrument, zoals een gitaar of basgitaar aan te sluiten op een laptop of PC, zonder dure en omslachtige audio interfaces.

Stereo IO USB DJ audio interface

€44,00

Met de Numark Stereo IO USB DJ audio interface kun je eenvoudig een dj-mixer, cd-speler, platenspeler of cassettedeck aansluiten op een computer. Het apparaat zet een analoog audiosignaal om in een digitaal signaal of andersom.

Native Instruments Komplete Audio 1 USB audio interface

€99,00

Het opnemen van liedjes op een computer was nog nooit zo eenvoudig als met de Komplete Audio 1 USB audio interface van Native Instruments. Van songideeën tot compleet gemixte tracks, het is allemaal mogelijk.

Shure X2U XLR naar USB adapter

€139,00

Maak van je bekabelde microfoon een USB microfoon met de Shure X2U adapter. Met deze handige compacte adapter heb je geen dure geluidskaart of andere hardware meer nodig om een microfoon direct op een Mac of PC aan te sluiten.

Native Instruments Komplete Audio 2 USB audio interface

€129,00

Of je nu liedjes, dj-mixes of podcasts wilt opnemen of afspelen, het is allemaal mogelijk met de Komplete Audio 2 USB audio interface van Native Instruments. Een ideaal apparaat voor songwriters, producers en performers.

Behringer Monitor2USB audio interface

€129,00

Met de Monitor2USB haal je een audio interface in huis die je van vele gemakken voorziet. Je kunt tot wel 3 verschillende monitors aansluiten en hij heeft 2 hoofdtelefoon voorversterkers. Het ideale apparaat voor iedere studio.