Sampler Decksaver

Voor samplers, waaronder de Pioneer RMX-1000 erg populair is, vind je hier een custom-made stofkap van Decksaver. Een stofkap beschermt je sampler tegen stof, vloeistoffen en rook. Houd je sampler lang als nieuw door hem af te schermen op het moment dat je niet op het podium aan het vlammen bent. Hiermee voorkom je tevens ongewenste schade door onoplettendheid of verdwaald rondvliegende biertjes van het publiek als Narcotic weer eens door de speakers knalt.

... Lees meer
Geen producten gevonden...

Sampler van Decksaver

Een sampler stofkap, zoals de variant voor de Pioneer RMX-1000, hebben wij beschikbaar van het merk Decksaver. Dit zijn stofkappen van hoge kwaliteit en mega sterk! Ze zijn namelijk gemaakt van licht doorzichtig polycarbonaat. 

Andere stofkap nodig?

Ben je niet op zoek naar een stofkap voor een sampler zoals de Pioneer RMX-1000, maar voor een ander apparaat, zoals een DJ speler, controller, mixer, PA mixer of draaitafel? Neem dan een kijkje in onze overige stofkappen, hoezen en covers. Ook voor alle overige denkbare DJ Gear slaag je snel en voordelig online bij Fritz-Events. Neem daarom gerust een kijkje in ons assortiment DJ Gear en laat je verrassen door onze scherpe prijzen.

Ik kan mijn gewenste stofkap niet vinden

Staat de stofkap voor jouw sampler er niet tussen, of wil je er juist één voor een ander apparaat. Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je vol enthousiasme. Natuurlijk kun je ook de zoekfunctie bovenaan onze website gebruiken om een passende cover te vinden. Naast onze uitstekende service is verzending gratis vanaf €75, - en koop je vóór 18 uur, dan heb je je bestelling, mits voorradig, morgen al in huis!