10% Korting op multicolour confetti met code MFX2019

MagicFX Slowfall confetti 55x17mm multicolour

€8,95

Dit is de bekendste confetti die Magic FX levert. Het zijn normale snippers van 55x17mm maar daarom niet minder spectaculair. Dit is de multicolour uitvoering.

MagicFX Partyfetti 6x6mm multicolour

€14,40

Het meest feestelijke effect krijg je met de kleurrijke MagicFX Partyfetti, gekleurde snippers confetti van slechts 6x6mm. Met de hand te gooien, maar ook af te schieten met de meeste MagicFX producten.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 28cm multicolour

€3,50

De Magic FX handheld confetti cannons kunnen handmatig worden afgeschoten. Dit is de versie van 28cm lang gevuld met multicolour confettisnippers.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm multicolour

€5,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm multicolour

€6,75

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour papieren streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,75

Deze MagicFX handheld confetti cannons schieten af door aan de onderkant van de buis te draaien. Deze shooter is 80cm lang en gevuld met multicolour confettisnippers.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 80cm multicolour

€7,50

De Magic FX handheld streamer cannons kunnen handmatig worden afgeschoten. Dit is de versie van 80cm lang gevuld met multicolour streamers.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour

€6,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Streamer Cannon 50cm multicolour

€6,95

Uit deze Magic FX Electric streamer cannons komen multicolour slierten. De buis is 50cm lang en kan worden afgeschoten met de Power Shot, Showtec FX Shot, Confetti Pistol of Confetti Gun.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is multicolour en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Streamer Cannon 80cm multicolour

€7,50

De Electric Streamer cannon kan worden afgeschoten met de Magic FX Power Shot, Showtec FX Shot of de Magic FX Confetti Gun. De lengte van deze cannon is 80cm en de buis is gevuld met multicolour streamers. De output is zo'n 20 meter.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm multicolour metallic

€6,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 50cm multicolour metallic

€8,95

Handheld streamer cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour PVC streamers (slierten) en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 80cm multicolour metallic

€7,35

Dit is de luxe versie van de normale MagicFX handheld shooter. Hij is 80cm lang en gevuld met multicolour reflecterende metallic confetti. Eenvoudig af te schieten.

MagicFX Handheld Streamer Cannon 80cm multicolour metallic

€9,95

De multicolour streamers in deze MagicFX handheld cannon zijn voorzien van een reflecterende laag. Ze zijn eenvoudig af te schieten en hebben een lengte van 80cm.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour metallic

€6,95

Metallic confetti is net even wat anders dan de normale papieren confetti. Het is voorzien van een folielaag. Deze electric cannon is 50cm lang en voorzien van multicolour snippers.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm multicolour metallic

€9,95

Deze MagicFX Electric confetti cannons zijn gevuld met multicolour confettisnippers. Gemaakt van speciaal folie wat extra glinstert in de zon of in het licht. De lengte is 80cm.

MagicFX Electric Streamer Cannon 50cm multicolour metallic

€7,95

Streamers zijn lange slierten die uitrollen wanneer ze onder druk worden weggeschoten. Deze MagicFX streamercannon is gevuld met multicolour streamers van folie.

MagicFX Electric Streamer Cannon 80cm multicolour metallic

€9,20

Uit deze Electric Streamer cannon van Magic FX komen multicolour streamers. Ze zijn gemaakt van een reflecterende folie. Maar liefst 80cm lang en multicolour van kleur.

MagicFX Metallic confetti 55x17mm multicolour

€16,95

Plastic zak gevuld met duizenden MagicFX Slowfall metallic multicolour confettisnippers van 55x17mm. Voorzien van een reflecterende folielaag zodat de confetti extra glinstert in de lucht.

Carnaval is niet compleet zonder confetti en streamers. Wij leveren confettisnippers en streamers (slierten) van brandvrij papier en van PVC. Uiteraard zijn alle producten die we verkopen gekeurd. Ons belangrijkste merk op het gebied van confetti is MagicFX. We verkopen honderden producten uit hun assortiment, waarbij we op deze pagina enkel de multicolour producten hebben uitgelicht, speciaal voor carnaval 2019!

Verschillende soorten confetti

Er zijn verschillende soorten confetti. Zo verkopen we confettisnippers per zak, waarbij duizenden snippers in een plastic zak worden geleverd. De inhoud daarvan is 1 kg. Daarnaast verkopen we diverse cannons (ook wel shooters genoemd).

Handheld cannons vs electric cannons

De cannons van MagicFX verdelen we in handheld cannons en electric cannons. De handheld cannons zijn voorgevulde buizen die je kunt afschieten door aan de onderkant te draaien. Je hebt behalve wat handkracht verder dus niets nodig. De electric cannons daarentegen werken alleen wanneer je ze afschiet met één van de MagicFX producten, zoals de Confetti Gun, Confetti Pistol of Power Shot. Per product staat vermeld wat het bereik is.

Welke confettishooter voor welke toepassing?

De electric cannons komen we tegen bij verhuurbedrijven en op festivals. Onze meeste andere klanten kiezen voor handheld cannons, vanwege de simpele werking. We verkopen ze in 3 verschillende maten; 28cm, 50cm en 80cm. Zelfs de kleinste uitvoering heeft al een bereik van ongeveer 6 meter en is daardoor vooral geschikt voor cafés en huiskamers. De 80cm variant raden we aan voor grote locaties en voor buitenevenementen.

Streamers of confetti?

De cannons zijn allemaal voorgevuld. In een confetticannon zitten snippers van 55 x 17mm, in een streamercannon zitten slierten van 10m x 1,5cm. Confettisnippers dwarrelen langzaam naar beneden en zijn vanwege het bereik dus wat lastiger op te ruimen. Sreamers kun je zien als lange slierten, die zijn dan ook eenvoudiger op te ruimen.

PVC of papier?

Tenslotte is er nog een verschil wanneer we kijken naar het materiaal van de vulling. De cannons met een 'metallic' toevoeging bevatten streamers of confetti die gemaakt is van glanzend PVC. Dit is 100% vlekvrij, maar lastiger op te ruimen. De papieren variant is namelijk biologisch afbreekbaar.