Cameo Movobeam 100 LED moving-head

CLMB100
€579,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Cameo Movobeam 100 is een LED moving-head zoals we ze niet vaak zien. Zijn ontzettend compacte behuizing doet vermoeden dat er niet heel veel techniek in schuil kan gaan. Gelukkig is het tegendeel waar bij deze Movobeam 100.
Meer informatie
Bestel 2 voor €561,63 per stuk en bespaar 3%
Bestel 4 voor €550,05 per stuk en bespaar 5%

Product omschrijving

  • Merk:Cameo
  • EAN:4049521209628
  • Artikelnummer:CLMB100
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Cameo Movobeam 100 is uniek in zijn soort. Het is bijna onmogelijk om al zijn functies hieronder te omschrijven, maar we zullen een poging wagen.

Oneindig pan en tilt
Een belangrijke functie van de Movobeam 100 is allereerst dat zijn pan- en tiltbereik oneindig is. Dat je daarmee ontzettend mooie effecten kunt maken blijkt ook wel uit onderstaand filmpje. Twee krachtige motoren zorgen voor ontzettend snelle bewegingen.

Heldere RGBW LED
In een normale, conventionele moving-head plaats je een lamp en dankzij een kleurenwieltje kun je daar een kleur voor plaatsen. Op die manier verkleur je de bundel. Bij LED moving-heads wordt vaak gewerkt zonder kleurenwiel, maar met een LED die zelf verschillende kleuren kan weergeven. Cameo Deze Movobeam 100 is uitgevoerd met een krachtige en heldere Osram LED van 60W. Door de RGBW (rood, groen, blauw, wit) kleuren te mengen kun je talloze andere kleuren maken.

Kleurenring
Wie goed kijkt zal de kleurenring opvallen die om de lens van de Movobeam 100 is geplaatst. Deze LED's kun je individueel aansturen, waardoor je ontzettend leuke effecten kunt creëren. Het maakt deze Cameo Movobeam 100 echt een uniek product!

Aansluiten
Het aansluiten van deze LED moving-head gaat niet anders dan je zou verwachten. De basisunit is voorzien van een blauwe Powercon ingang en een witte Powercon uitgang. Zo kun je de Movobeam 100 eenvoudig opnemen in je lichtplan en doorlussen met andere producten. Ook het DMX-signaal kan natuurlijk worden doorgelust via de 3-pins XLR in- en uitgang.

Bedienen
Met zoveel functies is het bedienen van de Movobeam 100 een hele klus denk je wellicht? Dat valt gelukkig reuze mee! Allereerst kun je ervoor kiezen de moving-head op een standalone mode te zetten. Hij kan dan automatisch programma's afwerken. Wil je hem liever met een DMX-controller bedienen, weet dan dat je hiervoor 2 verschillende modes hebt. In de 4-kanaals mode bedien je enkel de basisfuncties, met de 15-kanaals mode kun je de Movobeam 100 precies laten doen wat jij wilt. Ook de kleurenring kun je hiermee apart bedienen.Specificaties:
-Cameo Movobeam 100 LED moving-head
-Product type: LED moving-head
-RGBW (rood, groen, blauw en wit)
-Aantal LEDs: 1
-LED type: 60W Osram (ongeveer 50.000 branduren)
-LED frequentie: 1000 Hz
-Stralingshoek: 5.5 °
-DMX ingang: XLR 3-pin male
-DMX uitgang: XLR 3-pin female
-DMX kanalen: 4 of 15
-DMX functies: automatische programma's, colour fade, colour jump, colour macro, kleurenring macro, kleurenring macro speed, dimmer, dimmer kleurenring, dimmer curve, dimmer fine, pan, oneindige pan, pan/tilt fine, pan/tilt macros, pan/tilt speed, RGB kleurenring 1-4, RGBW, stroboscoop kleurenring, stroboscoop, tilt, oneindige tilt
-Pan beweging: oneindig / 540°
-Tilt beweging: oneindig / 270°
-Standalone modes: automatisch afspelen van programma's, statische mode
-Bedieningstoetsen: enter, mode, down, up
-Voorzien van 2,5" TFT display
-Spanning: 100 V AC - 240 V AC, 50 - 60 Hz
-Stroomverbruik: 130W
-Stroomaansluiting: Powercon blauw en wit (in en uit)
-Behuizing gemaakt van ABS plastic en metaal
-Kleur: zwart
-Gekoeld door interne ventilator
-Intensiteit: 157000 lx @ 1m
-Lumen: 1480 lm
-Afmetingen: 210 x 299 x 210mm (BxHxD)
-Gewicht: 5,2 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen