Cameo DVC 4 Daslight DMX dongle

CLDVC4
€268,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
Cameo en Daslight hebben de handen ineen geslagen, Cameo heeft nu dan ook hun eigen DMX512 dongle die werkt als Daslight. Met deze DMX dongle kun je op eenvoudige wijze tot wel 512 DMX-kanalen aansturen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Cameo
  • EAN:4049521213533
  • Artikelnummer:CLDVC4
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
Al jaren worden lichteffecten zoals scanners, movingheads, rookmachines, parren en lasers aangestuurd middels DMX. Dit gebeurde altijd via DMX-controllers die soms slechts 6 maar soms ook wel 128 faders hadden. Tegenwoordig gaat het allemaal een stuk eenvoudiger en daar is de Cameo DVC 4 het bewijs van.

Cameo of Daslight?
Een keuze hoef je niet te maken, want de DVC 4 is zowel van Cameo als Daslight. Daslight heeft het product aan Cameo ter beschikking gesteld. Cameo heeft hierop wijzigingen aangebracht om het naar hun wens te maken en de kwaliteit en professionaliteit te kunnen garanderen.

Mogelijkheden
De mogelijkheden zijn eindeloos. De software is voorzien van een bibliotheek met meer dan 15.000 verschillende DMX-producten, staat jouw lichteffect er niet tussen dan maak je hem eenvoudig zelf in de Scan Library Editor. Als je alle verlichting goed hebt ingesteld kan het programmeren beginnen. Zo maak je eenvoudig en snel shows met bewegingen, kleurenverlopen en effecten. Naast het maken van bijvoorbeeld bewegingen voor movingheads is de Cameo DVC 4 DMX dongle en de Cameo D4 software uitgevoerd met een pixelmap functie, deze maakt het mogelijk om je matrix-panelen of LED-barren eenvoudig aan te sturen. Met de D4 software kan een kind de was doen!Specificaties:

-DMX-dongle USB naar DMX
-Input: Mini-USB
-Output: female 3-polige XLR
-Inclusieft USB A naar Mini-USB kabel
-DMX kanalen: 512
-Tot 256 DMX kanalen stand-alone via intern geheugen
-Gratis software updates
-Met real-time 3D visualisatie
-Veel mogelijkheden qua effecten en programeren
-Bibliotheek met meer dan 15.000 lichteffecten en fixtures
-Werkt op MAC en windows
-Aanstuurbaar via Android producten en iPad en iPhone
-Software: Cameo D4 (gratis te downloaden)

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen