Cameo CONTROL54 DMX controller

CLCONTROL54
€79,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Dat een DMX lichtcontroller met 54 kanalen niet groot meer hoeft te zijn, bewijst Cameo met deze CONTROL54 lichtcontroller. Hij heeft maar 6 schuiven, maar dankzij de 9 fixture toetsen kun je totaal 54 DMX kanalen bedienen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Cameo
  • EAN:4049521214530
  • Artikelnummer:CLCONTROL54
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Cameo CONTROL54 is dus een compacte DMX controller met 9 fixturegroepen. Dat houdt in dat je tot 9 DMX apparaten (met maximaal 6 kanalen per stuk) afzonderlijk van elkaar kunt bedienen. Dit maakt hem ideaal voor allerlei eenvoudige LED-spots. Hij heeft aan de rechterkant 6 faders zitten, voor het bedienen van rood, groen, blauw, wit, amber en UV. De 9 fixturetoetsen kunnen tevens gebruikt worden voor het direct kiezen van een kleur. Zo kun je dus bijvoorbeeld fixture 1, 3 en 5 tegelijkertijd op rood zetten.

Instellen
Het instellen van de CONTROL54 is uiterst eenvoudig. Allereerst kies je of je werkt met RGB, RGBW of RGBWA spots. Vervolgens stel je het startadres van fixture 1 in via het display en de toetsen daaronder. De fixtures daarna worden automatisch ingesteld door steeds ruimtes van 6 kanalen te laten. Dus als fixture 1 adres 001 heeft dan heeft fixture 2 automatisch adres 007 etc.

Voeding
De meeste lichtcontrollers werken met een stroomkabel. Zo niet deze Cameo CONTROL54. Die heeft aan de onderzijde namelijk een compartiment zitten voor een 9 Volt batterij. Een kleine voedingsadapter wordt meegeleverd, maar is dus niet noodzakelijk.

Ophanging
Bij Cameo doen ze het vaak net even wat anders dan bij andere merken. En dat bedoelen we dan positief! Zo zien we bij deze DMX lichtcontroller aan de achterzijde 2 gaten zitten. Hiermee kun je hem eenvoudig op een muur bevestigen. Dit maakt hem dus meteen geschikt voor bijvoorbeeld horecalocaties.

Specificaties:
-DMX lichtcontroller
-Geschikt voor het bedienen van 54 DMX kanalen (9 groepen van 6 kanalen per stuk maximaal)
-Voorzien van 22 toetsen voor diverse functies, 6 faders, een knop voor de gevoeligheid van de microfoon en een aan/uit schakelaar
-DMX uitgang: 3-pins XLR
-Behuizing gemaakt van metaal
-Voorzien van LCD display
-Werkt op 9 Volt batterij of voedingsadapter (beiden worden meegeleverd)
-Kleur: grijs
-Afmetingen: 316 x 63 x 140mm (BxHxD)
-Gewicht: 1,5 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen