Vonyx

Page:

Vonyx Studio opnameset

€69,00

Neem eenvoudig je eigen podcast op of spreek voice-overs in met deze Vonyx Studio opnameset. Hij bestaat uit een tafelmicrofoonstandaard, shockmount, popfilter en kabel. Alles wat je nodig hebt voor een prima opname dus.

Vonyx Opvouwbaar DJ scherm

€119,00

Dit opvouwbare DJ scherm van Vonyx is een prachtig product voor eigenaren van een drive-in show. Geen gedoe meer met tafels op locatie, die telkens weer in hoogte verschillen. Gewoon een mooi scherm dat je met elk lichteffect kunt belichten.

Vonyx Luidsprekerstatieven set

€29,95

Deze set van het merk Vonyx bestaat uit 2 compacte luidsprekerstatieven. Elk luidsprekerstatief kan maximaal 20kg dragen. De veiligheidspin zorgt voor een prima beveiliging.

Vonyx DB4 Pro DJ Booth systeem

€229,00

Als je ergens gaat draaien wil je natuurlijk ook een stevige en mooie DJ booth hebben. Kijk dan zeker eens naar dit Vonyx DB4 Pro DJ Booth systeem. Het frame is lichtgewicht en eenvoudig inklapbaar, waardoor je hem met de meegeleverde tassen gemakkelijk v

Vonyx VX1800S Dynamische microfoonset in koffer

€29,00

De Vonyx VX1800S is een set van 3 dynamische microfoons in een handig koffertje. Deze microfoons zijn ideaal voor gebruik op scholen, beginnende DJ's of drive-in shows en kleine theaters.

Vonyx ST100 MK2 Mobiele geluidsinstallatie

€349,00

De Vonyx ST100 MK2 is de opvolger van de populaire Skytec ST100. Deze luidspreker is voorzien van een bluetooth ontvanger, CD-, USB-, SD-speler en zeker niet te vergeten een accu voor mobiel gebruik op plekken waar geen stroom is.

Vonyx DB3 Pro DJ Booth Systeem

€299,00

Als DJ wil je goed voor de dag komen. Met deze stoere DB3 Pro DJ booth van Vonyx zit dat wel snor! Dit opvouwbare systeem wordt geleverd met zowel een zwart als wit doek en 3 draagtassen. Het frame is lichtgewicht en eenvoudig inklapbaar.

Vonyx Draagtas voor opvouwbaar DJ scherm

€25,00

Deze draagtas is onmisbaar voor iedereen die met het opvouwbare DJ scherm van Vonyx werkt. Het zorgt voor een optimale bescherming van deze DJ booth. Bescherm je DJ scherm dus tegen stof en beschadigingen met deze draagtas.

Vonyx Tafelmicrofoonarm met kabel

€26,00

Dit microfoonstatief komen we vooral tegen in radiostudio's. Hij is gemaakt om diverse kanten op te knikken om zo exact voor de mond geplaatst te kunnen worden. Dankzij de meegeleverde klem plaats je hem eenvoudig aan een tafel of bureau.

Vonyx WMS-03 T-stuk voor luidsprekerstatief

€25,00

Wil je 2 luidsprekers op één statief of tussenpaal plaatsen, dan is deze Vonyx WMS-3 ideaal. De plaatsing van de buizen is aan te passen.

Vonyx Tas voor DB1 Mobiele DJ-stand

€17,00

Als je een DB1 Mobiele DJ-stand van Vonyx hebt, wil je die natuurlijk ook veilig en gemakkelijk kunnen vervoeren. Daarom is hiervoor een speciale tas beschikbaar. Deze is gemaakt van stevig nylon en beschermt de dj-stand.

Vonyx Luidsprekerstatieven met draagtas

€44,00

Deze set van het merk Vonyx bestaat uit 2 luidsprekerstatieven en een draagtas. Elk luidsprekerstatief kan maximaal 30kg dragen. De veiligheidspin zorgt voor een prima beveiliging.

Vonyx Alles-in-1 Pro Disco Stand

€119,00

Op zoek naar een DJ meubel dat niet al te veel ruimte in beslag neemt? Kijk dan eens naar deze alles-in-1 Pro Disco Stand van het merk Vonyx. Een mobiele set waarop je op locatie al je DJ apparatuur kwijt kunt.

Vonyx GS10 Gitaarversterker standaard

€19,90

Met deze kleine vloerstandaard van Vonyx kun je jouw gitaarversterker of monitor verhogen. De standaard is gemakkelijk aan te passen en in te klappen en kan tot 34 kg dragen.

Vonyx Doek voor opvouwbaar DJ scherm

€19,95

Is een van de doeken van jouw Vonyx opvouwbaar dj-scherm kapot? Vervang het dan eenvoudig met dit nieuwe doek. Het is gemaakt van lycra en past op een van de panelen van 120 bij 70 cm.

Vonyx M06 Microfoon popfilter

€13,95

Last van ergerlijke en te harde P- en B-klanken in je opnames? Wanneer je deze Vonyx M06 popfilter voor je microfoon plaatst voorkom je deze irritante bijklanken. Dankzij de zwanenhals kun je hem nauwkeurig voor je mond plaatsen.

Vonyx LS93 Professionele wind-up luidsprekerstandaard

€125,00

Op zoek naar een degelijke luidsprekerstandaard? De Vonyx LS93 is een heavy duty luidsprekerstatief voorzien van een wind-up mechanisme. Hiermee draai je de luidspreker eenvoudig omhoog naar het juiste niveau.

Vonyx DB1 Mobiele DJ-stand

€59,90

Deze DB1 Mobiele DJ-stand van Vonyx is ideaal voor dj's en drive-in-shows. Hij is uiterst eenvoudig en snel te installeren en heeft een sterke constructie van metaal. De booth kan een gewicht dragen van maximaal 50 kg.

Vonyx SMS10 Studiomonitor tafelstandaard set

€39,90

Deze tafelstandaard set van Vonyx is geschikt voor alle soorten studiomonitoren tot 8 inch. De statieven zijn verstelbaar tussen 34 en 49 cm en kunnen worden voorzien van bijgeleverde antislipbekleding en antivibratiedoppen.

Vonyx DB5 Pro DJ Booth Systeem groot

€499,00

Het Vonyx DB5 Pro DJ Booth Systeem is een extra groot, inklapbaar dj-meubel. De booth heeft een aluminium frame en wordt geleverd met een wit en zwart lycra doek om er omheen te spannen.